bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Грант на безкоштовний супровід підприємства від Громадської Школи Бізнесу
21.11.2017

«Громадська Школа Бізнесу» запускає грант на річний супровід вашого підприємства. Вам нададуть допомогу у формуванні бізнес-моделі, допомогу збуту товарів та послуг, консультаційну допомогу з ведення бізнесу та інше.Заявки приймаються до 31 грудня 2017 року. 

Грантова програма полягає у річному супроводі зростання Вашого бізнесу - допомога у формуванні чіткої бізнес-моделі, допомога збуту товарів та послуг, консультаційна допомога з ведення бізнесу.  Щоб отримати доступ до грантової програми необхідно заповнити анкету Індекс Малого Бізнесу України. Усього в анкеті 75 запитань, які допоможуть нам підібрати для Вашого бізнесу найкращу програму розвитку.

Після заповнення анкети з Вами зконтактує відповідальний менеджер проекту та повідомить про наступні кроки.

Політика конфіденційності. Дані анкет будуть поширюватись лише в узагальнених показниках. Дані про компанію та учасника дослідження залишатимуться конфіденційними.

Проект “Trends of small business” реалізовується Громадською Школою Бізнесу та Клубом Ділових Людей в рамках Програми USAID “Лідерство в економічному врядуванні”

Анкета за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSee2rMSbdfrvz4hwfLDF75-ZuBupG5mwENj1YJBXssmwkhjfQ/viewform

Контакти

  • Михайло Чорний
  • керівник проекту “Індекс малого бізнесу”
  • [email protected]
  • +380962431089
  • www.bc-club.org.ua

Коментарі

Щербина Оксана   2335 днів тому   #  

Яким чином можливо заповнити анкету?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.