bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс серед громад на отримання допомоги в розробці і реалізації локальних стратегій розвитку
13.12.2016

Проект USAID «Агросільрозвиток» надасть відібраним ОТГ допомогу в підготовці локальних стратегій економічного розвитку, підготовку проектів (у т.ч. інвестиційних) з покращення інфраструктури та частково профінансує їх впровадження. Дедлайн - 25 грудня 2016 р.

До уваги лідерів сільських об’єднаних територіальних громад (ОТГ) Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей! 

В Україні розпочався Проект Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) «Підтримка аграрного і сільського розвитку» (Проект), який продовжуватиметься до 2020 року, а його реалізацію забезпечує компанія «Кімонікс Інтернешнл». Проект працюватиме в декількох пілотних регіонах, зокрема, в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській. Мета Проекту полягає в підтримці всеохоплюючого, стійкого економічного зростання шляхом сприяння розвитку сільського господарства та створення більш привабливих умов проживання в сільській місцевості України. Проект включає три складові: (1) удосконалення законодавчої та нормативної бази та управління сільськогосподарським сектором; (2) збільшення обсягу інвестицій, підвищення продуктивності, рівня зайнятості й доходів у сільськогосподарському секторі; (3) поліпшення добробуту сільських громад і виробників.

Проект USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» запрошує до співпраці об’єднані територіальні громади (ОТГ) з Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, які націлені на розвиток ринкової інфраструктури та прагнуть її покращення задля нарощування доданої вартості сільськогосподарської продукції, створення робочих місць, в тому числі несільськогосподарського напрямку, підвищення доходів селян та покращення якості життя в громадах. Проект співпрацюватиме з ОТГ, які вже розробили або знаходяться в стані розробки Стратегії та Плану соціально-економічного розвитку, у яких приділено відповідну увагу розвитку місцевої ринкової інфраструктури.

Проект надаватиме відібраним за конкурсом ОТГ допомогу в підготовці локальних стратегій економічного розвитку за обраними напрямками, підготовку проектів (у тому числі інвестиційних) з покращення інфраструктури, а також за результатом конкурсу частково профінансує їх впровадження. Керівників ОТГ Одеської, Миколаївської, Херсонської, Запорізької, Донецької та Луганської областей, що зацікавлені в співпраці з проектом «Підтримка аграрного і сільського розвитку», просимо заповнити анкету, що додається, та надіслати її до 25 грудня 2016 р. на адресу: [email protected]. У разі виникнення питань, просимо вас звертатися за тією ж електронною адресою.

Про інші новини проекту USAID “Підтримка аграрного і сільського розвитку” дізнавайтесь на https://www.facebook.com/usaid.ards/

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.