bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-14 можливостей для розвитку молодіжних лідерів
14.11.2016

ГУРТ пропонує можливості для розвитку активній та цілеспрямованій молоді. Ви знайдете інформацію про актуальні стипендії за кордоном, навчальні поїздки та конкурси.

The Hague Academy Talent for Governance: навчальна програма для держслужбовців (Нідерланди)

The Hague Academy for Local Governance оголошує конкурсний відбір молодих адміністративних співробітників органів місцевого самоврядування до участі у одному з трьох тематичних курсів освітньої програми «Talent for Governance». Учасники програми також візьмуть участь у стажуванні в муніципалітеті Нідерландів

Дедлайн – 18 листопада 2016 року.

Дізнатися більше…

Стипендії для участі у дослідницькій програмі Університету Тарту (Естонія)
 
Університет Тарту (Естонія) приймає заявки від аспірантів та кандидатів суспільних наук на участь у п’ятимісячній навчальній програмі Інституту політичних наук імені Юхана Шютте, Університет Тарту.
 
Дедлайн - 20 листопада 2016 року. 
 

Конкурс бізнес проектів для молоді

Конкурс Diamond Challenge for High School Entrepreneurs від Університету штату Делавер (США) спрямований на підтримку молодіжних підприємницьких проектів серед учнів загальноосвітніх  шкіл або профільних коледжів у віці від 15 до 18 років в Україні. Конкурс командного характеру, тому проект має бути представлений від команди 2-4 осіб, де хоча б один представник говорить англійською мовою. Конкурс буде організовано у два етапи. Перший етап відбудеться в Україні, де конкурсанти будуть змагатися за приз 1000 доларів та поїздку до Америки, американські колеги фінансують проживання протягом трьох днів. В Америці буде організований заключний етап конкурсу, в якому конкурсанти будуть змагатися за головний приз 10 000 доларів США. 

Дедлайн - 20 листопада 2016 року.

Дізнатися більше…

Навчальна програма для журналістів в США

The Knight International Journalism Fellowships пропонує журналістам пройти навчання у Стенфордському університеті, вивчаючи глобальні економічні і соціальні тенденції розвитку медіа. Тривалість стажування - 10 місяців. Учасники отримують стипендії розміром від 100 00 до 143 000 доларів США.

Дедлайн - 1 грудня 2016 року.

Дізнатися більше…

Стипендії для навчання у Harvard Kennedy School

Стипендіальна програма Gleitsman Leadership Fellowships надає стипендії на навчання у Harvard Kennedy School. Програма спрямована на студентів, які прагнуть впроваджувати соціальні зміни.

Дедлайн - 1 грудня 2016 р. / 24 лютого 2017 року. 

Дізнатися більше...

Стипендія на навчання в Американському університеті (Вашингтон)

Emerging Global Leader Scholarship спрямована на іноземних студентів, які прагнуть отримати освіту в США. Стипендія покриває оплату на навчання, проживання та харчування.

Дедлайн - 15 грудня 2016 року.

Дізнатися більше…

Програма обміну для студентів у США

Уряд Сполучених Штатів Америки та організація World Learning оголошують про початок конкурсу на участь у Програмі обміну для студентів вищих навчальних закладів (Global UGRAD Exchange Program) у 2017-2018 навчальному році. Програма Global UGRAD передбачає фінансове забезпечення: оплату проїзду учасників програми до/із США, навчання в американському університеті, проживання й харчування, медичне страхування та щомісячну стипендію.
 
Дедлайн - 31 грудня 2016 року.
 

Стипендія від Кларендонського фонду для навчання в Оксфорді

Стипендія фонду Кларендон - це найбільша стипендія Оксфордського університету. Щорічно стипендія нараховується 140 магістрам університету і, як правило, виплачується протягом всього курсу магістерської програми. На стипендію можуть претендувати студенти зі всього світу з високим показником академічної успішності. Стипендія покриває плату за навчання, а також витрати на проживання студента в Оксфорді. Студенти можуть подавати заявки на будь-яку магістерську програму університету, оскільки всі спеціальності беруть участь у стипендіальній програмі. 

Дедлайн - 6/20 січня 2017 року.

Дізнатися більше…

Літня школа з лідерства та міжнародної співпраці у США

Фонд Фреда Хансена запрошує до участі в міжнародній Літній школі з лідерства та міжнародної співпраці, що відбудеться в університеті Сан-Дієго. Стипендіати візьмуть участь в тренінгах з лідерства, міжкультурного менеджменту, медіації, а також відвідають низку культурних подій та екскурсій.

Дедлайн - 6 січня 2017 року.

Дізнатися більше…

Стипендіальна програма для навчання у Франції

Стипендіальна програма Emile Boutmy Scholarships була створена університетом Sciences Po (Париж) для підтримки кращих студентів, які не є представниками країн ЄС і які вперше вступають на навчання до університету на одну з програм бакалаврату або магістратури. Стипендія виплачується в розмірі від 3000 до 19 000 тисяч євро.
 
Дедлайн - 13 січня/2 травня 2017 року.
 
 
Стипендія для навчання в Амстердамському університеті
 
Університет Амстердама запрошує студентів подавати заявки на участь в стипендіальній програмі Amsterdam Excellence Scholarships (AES). Розмір гранту складає 25 тисяч євро, що покриває витрати на проживання та навчання.
 
Дедлайн - 15 січня/17 лютого 2017 року. 
 
 
Стипендії для післядипломного навчання у College of Europe

Коледж Європи пропонує стипендії громадянам України для отримання післядипломної освіти протягом 2017/2018 навчального року. Стипендія покриває академічні витрати, проживання, харчування та транспортні витрати.

Дедлайн - 18 січня 2017 року.

Дізнатися більше...

Програма стипендій для навчання в Швеції
 
Мета стипендіальної програми Visby Programme – створити науковий дослідний регіон, з центром на Балтійському морі, який буде складатися з країн східного партнерства ЄС. Студенти, які вступають до магістратури в Швецію на денну форму навчання можуть претендувати на стипендію, яка покриває витрати на навчання і проживання. На кожен навчальний рік засновують близько 55 стипендій. Стипендія виплачується тільки в період навчання студента на одній з магістерських програм. Студентам також виплачується грант на покриття витрат пов’язаних з перельотом.
 
Дедлайн - 10 лютого 2017 року.
 
 
Стипендії від Open Society Foundations
 
The Open Society Fellowship спрямована на підтримку осіб, які шукають іноваційні підходи для вирішення фундаментальних проблем. Інститут Відкритого Суспільства обирає стипендіатів серед журналістів, активістів, академіків, та практикантів із різних сфер, які здатні творити ідеї та реалізовувати їх. Стипендіати отримають стипендію у розмірі 80 000–100 000 доларів.
 
Дедлайн - 1 березня 2017 року. 
 
 
Зображення: джерело

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.