bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ТОП-14 можливостей для активного розвитку молоді
24.10.2016

ГУРТ пропонує можливості для розвитку активній та цілеспрямованій молоді. Ви знайдете інформацію про актуальні стипендії за кордоном, навчальні поїздки, конкурси, стажуванння, а також варіанти молодіжного обміну у межах України. 

Школа молодіжної активності «ТОСОКО» (Вінниця, Полтава, Івано-Франківськ)

Для активної, свідомої та відповідальної молоді із Вінниці, Івано-Франківська та Полтави відбудеться серія шкіл на теми Толерантність, Солідарність та Компетентність у своїх містах! Як результат, Ви здобудете безцінні навики та знання для реалізації свого лідерського потенціалу. Проект проходить за підтримки «European Youth Foundation» Ради Європи. 

Дедлайн – 28 жовтня 2016 року.

Дізнатися більше…

Стипендіальна програма для навчання у Словаччині

В рамках Національної стипендіальної програми Словацької Республіки для підтримки мобільності студентів та аспірантів, викладачів ВНЗ, дослідників і митців оголошено про початок подання заявок на здобуття стипендій на навчання, дослідницьке і лекційне стажування у Словаччині в 2016/2017 академічному році. 

Дедлайн - 31 жовтня 2016 року.

Дізнатися більше…

Стажування у Світовому Банку

Світовий банк пропонує програму стажувань для студентів, яка дозволяє здобути досвід роботи в міжнародному середовищі і покращити свої практичні навички. Програма розрахована на студентів та аспірантів, які вивчають економіку, фінанси, соціологію, соціальні та гуманітарні науки. Більшість вакансій відкрито у Вашингтоні, США. Тривалість стажування - 4 місяці.

Дедлайн - 31 жовтня 2016 року.

Дізнатися більше…

Стипендіальна програма Рейгана-Фасела 2017-2018 (США)

Програма міжнародного обміну імені Рейгана-Фаселла надає можливість активістам, вченим і журналістам з усього світу поглибити свої знання та розуміння демократії. Протягом п’яти місяців стипендіати програми проводитимуть незалежне дослідження у Національному фонді підтримки демократії (NED) у Вашингтоні. 

Дедлайн - 1 листопада 2016 року.

Дізнатися більше…

Стажування в США для представників неприбуткового сектору від Atlas Corps

Міжнародна організація Atlas Corps організовує програму стажувань у США, ціль якої – підвищення професіоналізму лідерів неприбуткових організацій та заохочення до створення соціальних інновацій. Програма покриває витрати на проживання, транспорт, медичне страхування.

Дедлайн - 1 листопада 2016 року.

Дізнатися більше…

Конкурс міні-проектів з розвитку молодіжного самоврядування (Донецька область)

Громадська організація «Світло» запрошує активних студентів з Донецької області до участі у конкурсі міні-проектів, спрямованих на розвиток студентського самоврядування. 2-3  найкращих проекти отримають фінансову допомогу у вигляді покриття затрат на їхню реалізацію у розмірі до 12500 грн., а також консультаційну допомогу в їх реалізації та моніторингу.

Дедлайн – 6 листопада 2016 року.

Дізнатися більше…

Тренінги в рамках проекту «Молодь з числа ВПО» (Київ)

В рамках проекту ГО «Молодіжна Альтернатива» та Представництво Фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні запрошують молодих, активних та небайдужих людей серед ВПО з Києва та Київської області взяти участь у тренінгах та обговореннях. Формат - серія круглих столів та інтерактивних тренінгів із використанням активних методик та практик. Мета проекту - встановлення діалогу між молоддю серед ВПО та владою, волонтерами, представниками НУО тощо; руйнація стереотипів у сприйнятті один одного та інші.

Дедлайн – 9 листопада 2016 року.

Дізнатися більше…

The Hague Academy Talent for Governance: навчальна програма для держслужбовців (Нідерланди)

The Hague Academy for Local Governance оголошує конкурсний відбір молодих адміністративних співробітників органів місцевого самоврядування до участі у одному з трьох тематичних курсів освітньої програми «Talent for Governance». Учасники програми також візьмуть участь у стажуванні в муніципалітеті Нідерландів

Дедлайн – 18 листопада 2016 року.

Дізнатися більше…

Конкурс бізнес проектів для молоді

Конкурс Diamond Challenge for High School Entrepreneurs від Університету штату Делавер (США) спрямований на підтримку молодіжних підприємницьких проектів серед учнів загальноосвітніх  шкіл або профільних коледжів у віці від 15 до 18 років в Україні. Конкурс командного характеру, тому проект має бути представлений від команди 2-4 осіб, де хоча б один представник говорить англійською мовою. Конкурс буде організовано у два етапи. Перший етап відбудеться в Україні, де конкурсанти будуть змагатися за приз 1000 доларів та поїздку до Америки, американські колеги фінансують проживання протягом трьох днів. В Америці буде організований заключний етап конкурсу, в якому конкурсанти будуть змагатися за головний приз 10 000 доларів США.

Дедлайн - 20 листопада 2016 року.

Дізнатися більше…

Навчальна програма для журналістів в США

The Knight International Journalism Fellowships пропонує журналістам пройти навчання у Стенфордському університеті, вивчаючи глобальні економічні і соціальні тенденції розвитку медіа. Тривалість стажування - 10 місяців. Учасники отримують стипендії розміром від 100 00 до 143 000 доларів США.

Дедлайн - 1 грудня 2016 року.

Дізнатися більше…

Стипендія на навчання в Американському університеті (Вашингтон)

Emerging Global Leader Scholarship спрямована на іноземних студентів, які прагнуть отримати освіту в США. Стипендія покриває оплату на навчання, проживання та харчування.

Дедлайн - 15 грудня 2016 року.

Дізнатися більше…

Гранти на підтримку електронної участі молоді у прийнятті державних рішень

ЄС і Рада Європи розпочали конкурсний набір проектних пропозицій, спрямованих навести мости між молоддю і тими, хто приймає рішення. Дослідницько-інноваційний проект EUth пропонує молоді та громадським організаціям, а також державним органам влади, подавати на розгляд проекти на тему електронної участі молоді.

Важливі дати – 31 жовтня 2016 року; 31 грудня 2016 року.

Дізнатися більше…

Стипендія від Кларендонського фонду для навчання в Оксфорді

Стипендія фонду Кларендон - це найбільша стипендія Оксфордського університету. Щорічно стипендія нараховується 140 магістрам університету і, як правило, виплачується протягом всього курсу магістерської програми. На стипендію можуть претендувати студенти зі всього світу з високим показником академічної успішності. Стипендія покриває плату за навчання, а також витрати на проживання студента в Оксфорді. Студенти можуть подавати заявки на будь-яку магістерську програму університету, оскільки всі спеціальності беруть участь у стипендіальній програмі. 

Дедлайн - 6/20 січня 2017 року.

Дізнатися більше…

Літня школа з лідерства та міжнародної співпраці у США

Фонд Фреда Хансена запрошує до участі в міжнародній Літній школі з лідерства та міжнародної співпраці, що відбудеться в університеті Сан-Дієго. Стипендіати візьмуть участь в тренінгах з лідерства, міжкультурного менеджменту, медіації, а також відвідають низку культурних подій та екскурсій (

Дедлайн - 6 січня 2017 року.

Дізнатися більше…

Зображення: джерело

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.