bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проект зі створення клубів «Юні лісові рейнджери» для навчальних закладів Західної України
30.08.2016

БФ «Центр громадських ініціатив» у рамках реалізації проекту «Юні лісові рейнджери», що фінансується  US Forest Service International Programs (Міжнародні програми Лісової Служби США) оголошує конкурс серед навчальних закладів Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Волинської областей щодо створення та організації системної діяльності на базі шкіл клубів «Юних лісових рейнджерів».

Метою діяльності таких клубів мало б стати зацікавлення учнів шкіл до природоохоронної діяльності, популяризація дружнього до природи стилю життя, привернення уваги до питань ефективного природокористування та налагодження активної співпраці з місцевими лісництвами.

Безпосередніми учасниками створених клубів «Юні лісові рейнджери» повинні стати учні до 15 років під керівництвом педагогів школи та працівників місцевих лісництв.

Для представників відібраних 5 навчальних закладів ( учителів та учнів ) буде організовано серію тематичних навчальних тренінгів, фінансово підтримано заходи, які будуть втілені протягом 7 місяців ( листопад 2016 – травень 2017 рр) клубами «Юних лісових рейнджерів» у співпраці з місцевими лісництвами. 

Заявки до участі у конкурсі  приймаються від навчальних закладів Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Волинської областей. 

Для участі в конкурсі потрібно заповнити анкету.

Заповнені аплікаційні форми слід надсилати на електронну пошту PCFCCI@gmail.com з поміткою «На конкурс проектів « Юні лісові рейнджери». 

Проект « Юні лісові рейнджери» є  не політичним і не має комерційного характеру. 

Діяльність клубів «Юні лісові рейнджери»  повинна бути реалізована протягом листопада 2016 – травня 2017 років.. 

Кінцевий термін подання заявки на участь у конкурсі  -  30 вересня  2016 року. 

Результати конкурсу будуть оголошені не пізніше 14 жовтня 2016 року.

Контакти

Коментарі

Катерина Стражир   2779 днів тому   #  

Доброго дня!
Чи може на конкурс подавати проект національний природний парк, залучивши при цьому чотири школи?

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.