bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

9 грантів для розвитку різних аспектів громади
19.04.2016

Запропоновані актуальні можливості фінансування допоможуть залучити кошти неурядовим організаціям, комерційним неурядовим організаціям, державним установам та навіть незареєстрованим громадським ініціативам.

Міжнародний Фонд ЮНЕСКО з питань культурного розмаїття запрошує міжнародні організації, неурядові організації та представників вразливих до суспільних явищ соціальних груп із країн, що розвиваються, подавати заявки на участь у грантовому конкурсі. Розмір фінансування становить 100 000 доларів США для кожного проекту. Дедлайн – 22 квітня 2016 рокуДетальніше – тут.

ГО «Громадське телебачення» за підтримки Європейського Союзу оголошує про проведення грантового конкурсу проектів місцевих громадські ініціатив журналістів, які спрямовані на розвиток громадських медіа у регіонах України. Максимальний розмір фінансування – 12,000 євро. Дедлайн – 22 квітня 2016 року. Детальніше –тут.

Львівська освітня фундація за підтримки фонду Джинджер оголошує конкурс грантів у рамках Програми підтримки дітей сиріт та дітей у складних життєвих обставинах. Метою Фонду є підтримка дітей, батьки яких померли, і дітей, покинутих батьками, які не здатні чи не зацікавлені дбати про них. Фонд Джинджер підтримує організації (не підтримує фізичних осіб та державні структури), які реалізують такі види проектів: будівництво дитячих будинків сімейного типу та центрів для покинутих дітей; проекти, що допомагають сиротам  та/або покинутим дітям у державних сиротинцях; проекти, спрямовані на превентивну роботу з дітьми та сім’ями у СЖО. Середній грант для проекту по опіці державних установ, ДБСТ та інших структур, де проживають діти-сироти, становить 2000 – 5000 доларів США.Середній показник для будівельних проектів 10 000 – 25 000 доларів США. Дедлайн – 25 квітня 2016 рДетальніше – тут.

Програма USAID «Лідерство в економічному врядуванні» оголошує конкурс на розробку та адвокацію Дорожніх карт (ДК) розвитку малого та середнього підприємництва на рівні територіальних громад/об’єднань  для зменшення регуляторних бар’єрів та покращення бізнес середовища для МСП. Географія конкурсу: Вінницька, Київська, Львівська, Тернопільська та Херсонська області. До участі запрошуються: неприбуткові, зокрема громадські організації (в тому числі громадські об’єднання та спілки) з вищезазначених областей. Розмір фінансування -до 100 тис. грн. Дедлайн - 30 квітня 2016 рокуДетальніше - тут.

Всеукраїнський благодійний фонд «Крона» оголошує конкурс екологічних проектів в рамках грантової програми «За життя у чистому довкіллі!» Мета конкурсу - допомогти громадам в різних регіонах України у реалізації проектів з енергоефективності, захисту/відновлення природних ресурсів, формування поведінки безвідходного виробництва і споживання. Активізувати співпрацю громади з органами місцевої влади у вирішенні екологічних проблем територій.Максимальний розмір фінансування – 200, 000 грн. Дедлайн – 30 квітня 2016 року.  Детальніше – тут .

Цільовий фонд ООН з викорінення насильства над жінками надає підтримку проектів жіночих організацій, коаліцій та громадських організацій чи державних установ, які посприяли захисту прав жінок. Розміри фінансування - від 125 001 до 1 млн доларів США на 2-3 роки (для великих організацій); від 50 000 до 125 000 млн дол. США на 2-3 роки (для малих організацій). Дедлайн - 4 травня 2016 року. Детальніше - тут.

В рамках проекту «Школа громадської активності» Сумський обласний комітет молодіжних організацій (СОКМО) за фінансової підтримки NED оголошує конкурс міні-грантів. Мета конкурсу: надання підтримки представникам громадських організацій-початківців, громадським активістам, ініціативним групам громадян, фізичним особам з Сумської, Полтавської, Харківської, Луганської, Донецької, Запорізької, Дніпропетровської областей, що мають активну громадську позицію у написанні та реалізації соціальних проектів. Розмір фінансування  500 доларів США. Дедлайн – 5 травня 2016 рокуДетальніше – тут.

Британська Рада надає мистецьким організаціям гранти для посилення співпраці між українськими та європейськими британськими культурними інституціями. Розмір фінансування - 2,400 фунтів стерлінгів. Дедлайн - 31 травня 2016 рокуДетальніше - тут.

Community of Democracies запрошує організації подавати заявки на отримання фінансової допомоги в рамках програми CD-UNITED. Програма спрямована на підтримку проектів з розвитку демократії. До участі запрошуються неурядові організації, державні установи, приватні та державні вищі навчальні заклади, незареєстровані громадські організації та міжнародні організації. Розмір фінансування - 272 000 доларів США. Дедлайн - 31 грудня 2016 року. Однак гранти надаються за принципом «перший прийшов - перший отримав»: фонд надаватиме фінансову підтримку залежно від витрат у межах запланованого бюджету. Детальніше - тут.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.