bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Можливості для розвитку проектної діяльності НУО, молодіжних організацій та сільських громад
16.12.2015

Фінансової підтримки реалізації власних ідей потребують усі представники громадянського суспільства. ГУРТ підготував підбірку можливостей фінансування як ваших перших проектних пропозицій, так і ідей, які визріли за тривалий період діяльності вашої організації.

МOM в Україні запрошує НУО подавати проектні пропозиції та бюджети до них на тему розвитку самозайнятості серед внутрішньо переміщених осіб в Україні. Мета проекту - сприяння у отримані навичок та знань для організації самозайнятості у Донецькій, Луганській, Харківській, Дніпропетровській, Одеській, Запорізькій, Полтавській областях особами, які були змушені переселитися у зв’язку з подіями в Криму та на Сході України. Кожна відібрана організація повинна буде провести 5 тренінгів в одному місті протягом одного тижня. Дедлайн: 21 грудня 2015 року. Детальніше – тут.

Компанія «Монсанто Україна» оголошує про початок прийому грантових пропозицій від громадських організацій в межах програми соціальних інвестицій «Україна – житниця майбутнього». Мета програми – поліпшення життя людей у сільській місцевості шляхом згуртування громад, підвищення громадської свідомості та соціальної активності для вирішення місцевих проблем. Пропозиції проектів, які спрямовані на розвиток сільських громад, приймаються за напрямами: освітні програми; програми зі сталого розвитку середовища громад; розвиток соціального підприємництва. Максимальний розмір гранту становить 200 000 гривень. Дедлайн: 24 грудня 2015 року. Детальніше – тут.

ПРООН в Україні оголошує конкурс на отримання фінансової підтримки у межах проекту «Створення Консультаційних Бюро для громадян в Донецькій та Луганській областях, що знаходяться під контролем Українського Уряду». Мета конкурсу – допомога громадянам чи то безпосередньо, чи то направлення їх до відповідних державних органів або НУО/громадськості, шляхом роботи персоналу Бюро зі зверненнями громадян, ведення реєстру звернень і складання об’єднаних квартальних звітів про кількість та зміну характеру справ, що надалі стане моніторинговим  інструментом оцінки динаміки ситуації.  Максимальний розмір гранту на реалізацію одного проекту становитиме 10 000 доларів США. Дедлайн: 25 грудня 2015 року. Детальніше – тут.

КМГО «Молода Черкащина» у межах проекту «Розвиток молодіжного активізму в Центральній Україні» та за сприяння Національного фонду на підтримку демократії (NED) оголошує конкурс малих грантів. Мета конкурсу – стимулювання участі молоді з Черкаської, Полтавської, Вінницької та Кіровоградської областей у реформуванні країни та зміцнення потенціалу у проведенні моніторингів. Максимальний розмір гранту на реалізацію одного проекту становить 23 000 гривень. Дедлайн: 28 грудня 2015 року. Детальніше – тут.

Український медійний проект (У-Медіа), що виконується міжнародною неурядовою організацією Інтерньюз за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID,  запрошує до подання пропозицій на отримання малих грантів. У конкурсі можуть брати участь офіційно зареєстровані в Україні національні й регіональні медіа компанії та неурядові медіа організації, мета яких полягає у поліпшенні медіа сектору в Україні. Максимальний розмір гранту на реалізацію одного проекту становить  10 000 доларів США. Дедлайн: 30 грудня 2015 року. Детальніше – тут.

Глобальна мережа розвитку  Інституту Світового Банку запрошує громадські організації подавати заявки на участь у конкурсі для неурядових організацій на отримання японської премії за найкращий інноваційний проект з розвитку громадянського суспільства. Мета винагороди – підтримка проектів, які сприяють поліпшенню якості надання послуг та впровадженню інноваційних підходів. Премія надається проектам, реалізація яких розпочалась до 1 січня 2015 року. Максимальний розмір винагороди становить 200 000 доларів США. Дедлайн: 15 січня 2016 року. Детальніше – тут.

ГО «Карпатська фундація» (Карпатський фонд) та Карпатський фонд – Словаччина за фінансової підтримки Словацького агентства з розвитку міжнародної співпраці Slovak Aid оголошують конкурс проектів для місцевих молодіжних неурядових організацій та організацій, що працюють для молоді в чотирьох областях України (Закарпатська, Івано-Франківська, Львівська та Чернівецька області). Мета конкурсу – підтримка розвитку громадянського суспільства, якості врядування у місцевих громадах України та передача словацького досвіду. Максимальний розмір гранту на реалізацію одного проекту становить 75 000 гривень. Дедлайн: 29 лютого 2016 року. Детальніше – тут

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.