bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конкурс на надання послуг з інформування внутрішньо переміщених осіб щодо їхніх прав та обов’язків
19.10.2015

Міжнародна організація з міграції (надалі МОМ)  запрошує профільні неурядові організації (НУО) в якості партнерів-виконавців проекту «Всеохоплююча стабілізаційна підтримка внутрішньо переміщених осіб та постраждалого населення в Україні», для втілення якого оголошується конкурс. Проект фінансується Європейським Союзом, представленим Європейською Комісією.

МOM запрошує НУО подати проектні пропозиції та бюджети до них з наступної тематики: надання додаткових послуг Національної гарячої лінії для внутрішньо переміщених осіб, а саме надання послуг з інформування внутрішньо переміщених осіб щодо їх прав та обов’язків та захисту цих прав у державних органах. 

До розгляду прийматимуться лише заявки, отримані від НУО, що мають досвід виконання подібних проектів, бажано у співпраці з МОМ, мають відповідні технічні та людські ресурси.

Проектні заявки мають бути принесені власноруч або надіслані поштою на адресу МОМ:

вул. Михайлівська, 8, м. Київ 01001, Україна, до 18:00, 23 жовтня 2015 р.

Заявки, надані пізніше цього терміну, не прийматимуться до розгляду.

На конверті з проектною заявкою необхідно чітко позначити номер тендеру
UA1-2015-922 та адресувати конверт до уваги Відділу закупівель.

За додатковою інформацією звертайтеся за електронною поштою [email protected] до уваги Романа Любченко, вказавши у темі листа номер та назву тендеру.

МОМ залишає за собою право приймати або відхиляти проектні заявки, а також анулювати процес відбору й відхиляти всі проектні заявки в будь-який час до підписання Угоди. При цьому МОМ не нестиме жодних зобов’язань перед партнерами-виконавцями.

Більш детальну інформацію про участь у конкурсі ви можете знайти на сайті МОМ: http://iom.org.ua/en/konkurs-na-nadannya-poslug-922.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.