bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Субгрант для надання соціальної підтримки хворим на мультирезистентний туберкульоз
11.08.2015

Міжнародна організація РАТН оголошує відкритий конкурс з відбору НУО на одержання субгранту для надання допомоги та соціальної підтримки хворим на мультирезистентний туберкульоз (МРТБ) з метою зменшення та запобігання відривів від лікування в Полтавській та Миколаївській області.

PATH в тісній співпраці з міжнародною організацією боротьби з ТБ KNCV Tuberculosis Foundation, Міністерством охорони здоров’я України та ДУ «Український центр контролю за соціально-небезпечними хворобами Міністерства охорони здоров’я України», а також з обласними управліннями охорони здоров’я та громадськими організаціями Миколаївської та Полтавської областей впроваджує проект «Challenge TB», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID), для надання технічної допомоги національній Програмі боротьби з ТБ в посиленні заходів контролю МРТБ, а також обласним програмам в організації амбулаторного лікування хворих на МРТБ шляхом надання комплексу послуг, зосереджених на задоволенні потреб пацієнта.

Мета проекту – покращення результатів лікування хворих на МРТБ завдяки зниженню показників смертності, відривів від лікування, покращення виявлення та діагностики випадків МРТБ та розширення доступу до отримання послуг та лікування.

Метою конкурсу є визначення організації-переможця, яка здійснюватиме діяльність за напрямком: пацієнт- орієнтований підхід та лікування.

Зміст   робіт: Надання послуг з соціальної підтримки хворих на мультирезистентний туберкульоз під час проходження амбулаторної фази лікування.

Загальна вартість проекту у доларах США  - 100,000

Сума фінансування кожного вибраного учасника буде залежати від загальної кількості обраних НУО та кількості пацієнтів взятих на супровід.

Останній термін подання документів – 25 серпня 2015 року до 18:00.

Термін реалізації проекту – з 01.10.2015 р. до 30.09.2016 р.

Географія реалізації проекту – Полтавська та Миколаївська області

Критерії для претендентів та загальні завдання Проекту знаходяться  у повному тексті оголошення у прикріпленому файлі.

У разі виникнення питань, звертайтесь, будь ласка, до Олени Кононової [email protected] або за телефоном у Києві 044-4962628.

Контакти

Коментарі

Игорь Спинул   3178 днів тому   #  

А где можно скачать апликационную форму заявки?

  •   Пiдписатися на новi
Ольга Кириллова   3178 днів тому   #  

в файлах
https://gurt.org.ua/uploads/news/2015/08/11/subgrant_information_1.docx
https://gurt.org.ua/uploads/news/2015/08/11/dodatok_2.docx

  •   Пiдписатися на новi
Володимир Вознюк   3178 днів тому   #  

Дедлайн вкажіть будь ласка.

  •   Пiдписатися на новi
Омельченко Валерія   3178 днів тому   #  

Доброго дня.
Останній термін подання документів – 25 серпня 2015 року до 18:00.
Звертаю Вашу увагу на те, що детальну інформацію можна знайти у доданих файлах. Також звертайтесь, будь ласка, до автора повідомлення Олени Кононової [email protected] або за телефоном у Києві 044-4962628 (контакти вказані у повідомленні).
Дякую!

  •   Пiдписатися на новi
  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.