bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Програма з відновлювальних практик для волонтерів Миколаєва – квітень 2023 року
28.03.2023

ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» оголошує про фінальний етап Програми з відновлювальних практик для волонтерів міста на квітень 2023 року у межах грантового проєкту, який впроваджується за сприяння Програми розвитку ООН та за фінансування Уряду Данії.

Якщо ви громадський активіст/-ка або представник/-ця благодійного фонду чи гуманітарного штабу у Миколаєві, ви можете відвідати практикуми з домедичної допомоги та підготовки до надзвичайних ситуацій, колективні терапевтичні сесії з гончарства, сесії групової роботи з психологом, індивідуальні сесії із психологом, а також освітні лекції та семінари (семінар з медіаграмотності та семінар з проєктного менеджменту).

Всі сесії та заняття БЕЗКОШТОВНІ.

Програма з відновлювальних практик для волонтерів Миколаєва - квітень 2023 року

КОЛИ? З 1 по 16 квітня 2023 року

ДЕ? Про місце проведення заходу ми повідомимо додатково

Як взяти участь? Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за цим посиланням.

Волонтери в Миколаєві працюють без перерви від початку повномасштабного вторгнення. Допомагають іншим в умовах надзвичайної напруги та стресу, і це наближає нас до перемоги. Проте через часто нещадне ставлення до себе волонтери ризикують емоційно вигоріти.
 
Метою програми є надання комплексної, психологічної, практичної, методологічної підтримки громадським активістам та волонтерам, які надають допомогу тим, хто її потребує. Ви матимете можливість отримати практичні комунікаційні, фізіотерапевтичні інструменти психосоціальної підтримки та самопідтримки, а також особисто відновити внутрішній ресурс.
 
Для участі у програмі необхідно заповнити анкету, за результатами якої буде сформована група учасників на квітень 2023 року.

Долучайтеся! Разом дамо відсіч емоційному вигоранню!

Посилання на подію Facebook.

Програма з відновлювальних практик для волонтерів Миколаєва - квітень 2023 року

 

Проєкт «Зберігаймо спокій та готуймось до зими» впроваджується ГО «Ресурсний центр громадських ініціатив» за сприяння Програми розвитку ООН та фінансування Уряду Данії, наданого в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

Програму ООН із відновлення та розбудови миру реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують одинадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.