bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ефективність врядування, демократія та інтеграція ВПО у Коблівській ТГ
15.02.2023

Саме обговорення шляхів вирішення таких викликів відновлення громади відбудеться у о 10-00 вівторок 28 лютого 2023 р. на круглому столі у приміщенні сільської ради.

У програмі заходу обговорення трьох питань:

  1. Які є потреби ВПО та виклики на шляху їх інтеграції у громаду.
  2. Як виконуються рекомендації двох громадських аудитів ефективності.
  3. Як включити мешканців разом з ВПО в процеси формування та реалізації Плану відновлення Коблівської ТГ.

Нагадуємо, що у громаді проведено дослідження потреб ВПО https://drive.google.com/file/d/1cil5OdyMbU0In0XnXlzZ7hk9elc8FvYY/view?usp=share_link та два громадські аудит ефективності. А саме:

Управлінської структури виконавчих органів сільської ради. Аналітична записка на https://drive.google.com/file/d/1a13zzDhKul8klhJgVKXAn_H-W8VRpimq/view?usp=share_link ;

Управління освітою у Коблівській ТГ. Аналітична записка на https://drive.google.com/file/d/1vSaJlUH8xGKL8s4yBJ-4f9oIFIUFxHtL/view?usp=share_link .

Чекаємо завяки учасників від волонтерів, представників громадських рад, місцевих активістів, медіа та ВПО, що мешкають у селах Коблівській громади!

З питань участі та партнерства звертайтесь до:

  • Лілії Кравчук, голови правління ГО «Перспективи ХХІ століття» (с. Коблево), на E-mail: [email protected] або за тел/вайбер +38(067)910-49-23;
  • Маріани Капусткіной, менеджерки ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва», на  E-mail: [email protected]  або за тел/вайбер +38 (050)547-81-35.

Прес- служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Круглий стіл організується ГО «Перспективи ХХІ століття» та Коблівською сільською радою в рамках проєкту ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» на тему: «Інтеграція ВПО у відновлення територіальних громад Миколаївщини», що реалізується за підтримки МФ «Відродження» в рамках діяльності «Мережі ресурсних центрів з розвитку місцевої демократії» та при партнерстві з ГО «ЕКО. Березань» і Березанській селищній ради.

Контакти

  • 0512473879

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.