bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

ДоброФест — онлайн фестиваль добрих справ до Щедрого Вівторка
23.11.2022

Команда Щедрого Вівторка ледь дочекалася, щоб поділитися вау-новиною: Фестиваль добрих справ вже запущений і чекає на своїх відвідувачів! ????

Думаєш: «Що? Фестиваль добрих справ? Це як?»

Зараз розкажемо: #ЩедрийВівторок організував онлайн фестиваль добрих справ — це платформа, де можна розповісти власну історію, нагородити друга за його добрі вчинки чи дізнатися нову цікаву інформацію!

  • Листи. Тут можна поділитися власним досвідом у благодійності, залишити побажання іншим користувачам чи надихнути інші на добрі вчинки;

  • Kids Room. Кімната для найменших благодійників! Тут можна дізнатися більше про #ЩедрийВівторокДіти та знайти безліч варіантів добрих справ для дітей!

  • DobroLab. Тут на тебе чекають корисні матеріали, анонси благодійних лекцій та багато цікавого!

  • Кімната Слави. Приготуйся нагородити своїх друзів листами вдячності за їхні добрі справи. Обирай той, який тобі до вподоби та надсилай товаришу. Впевнені, йому сподобається ????

Відвідати Доброфест


 До речі, в рамках Доброфесту #ЩедрийВівторок разом з BeKind проводить збір «Теплий Вівторок: з турботою про малюків від Буковини до Слобожанщини», мета якого — допомогти новородженим українцям провести першу в життя зиму в теплі та затишку.


 Чекаємо на ДоброФесті! 

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.