bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Ідеятон «Поширення інструментів учасницької демократії в територіальних громадах Східної України»
15.11.2022

25-27 листопада 2022 р. (п’ятниця-неділя) в м. Івано-Франківськ відбудеться ідеятон «Поширення інструментів учасницької демократії в територіальних громадах Східної України». Ідеятон (від англ. «хакатон») – це своєрідний марафон ідей, на якому відбувається пошук нових рішень, їх доведення до рівня готових проектів та їх інтенсивний «краш-тест». На ідеятоні в Івано-Франківську учасники зможуть підготувати заявки на конкурс мікро-ґрантів, який буде проведено в грудні 2022 р.

До участі в заході запрошуються представники громадських організацій та неформалізованих груп активістів з Донецької, Луганської, Полтавської та Сумської областей (включно із тими, хто зараз перебуває в евакуації у інших регіонах). Участь в ідеятоні може бути як індивідуальною, так і груповою – по дві особи від однієї організації чи ініціативної групи. Організатори забезпечують відібраним учасникам оплата проїзду (в межах 1 200 грн. в обидва боки), а також проживання та харчування (дві ночі в готелі) за рахунок Проєкту

Попередній перегляд зображення

Для участі у конкурсному відборі необхідно до 17 листопада 2022 р. заповнити Google-форму (якщо від однієї організації заявки подають кілька людей, то заповнити окрему заявку повинен кожен претендент):

https://docs.google.com/forms/d/15hVqj0OfnC9BylPasnCMnZvzsqaud-7pX0iHeUrK574/edit

Відібрані учасники отримають запрошення не пізніше 20 листопада

Захід відбудеться в рамках проєкту «Сприяння партисипативному врядуванню на сході України», який реалізується громадською організацією «Волонтерська ініціатива “Станція Харків”» за фінансування «Національного фонду підтримки демократії» (NED)

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.