bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Координаційна зустріч «Безпечна громада - безпечна країна»
03.10.2022

06 жовтня 2022 року об 11:00 Проєкт USAID «Підвищення ефективності роботи та підзвітності органів місцевого самоврядування» («ГОВЕРЛА») спільно з Міністерством розвитку громад та територій України, Міністерством внутрішніх справ України та представники органів місцевого самоврядування проведуть спільну Координаційну зустріч «Безпечна громада - безпечна країна».

Захід має на меті обговорити проєкт національної концепції «Безпечна громада», обмінятися успішним досвідом впровадження ініціатив із підвищення безпечного середовища на місцевому рівні, обговорити бачення представників місцевого самоврядування, які елементи притаманні поняттю безпечна громада.

У координаційній зустрічі візьмуть участь представники міністерств, міжнародних проєктів, органів місцевого самоврядування.

Для участі представникам місцевого самоврядування необхідно зареєструватися до 16:00 5 жовтня за посиланням. Зареєстровані учасники отримають посилання на приєднання до зустрічі.

***

Захід організовано Українським кризовим медіа-центром у рамках проєкту «Комунікаційна підтримка територіальних громад України у вдосконаленні координації та інформаційно-роз’яснювальної роботи», що став можливим завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» та Програму USAID АГРО. Зміст цього заходу не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.