bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БУР-табір у твоїй громаді
02.09.2022

БУР-табір - це про волонтерство, подорожі, нові знайомства. А що, якщо ми запропонуємо тобі новий формат - локальне волонтерство на БУР-таборі. Це можливість долучитися до змін у своїй громаді, познайомитися з активною місцевою молоддю та допомогти тим, хто цього потребує. 

На таборі  наші волонтери допомагатимуть з ремонтом помешкань, де будуть мешкати родини, які були змушені покинути свій дім через війну та облаштовують вуличні простори.

Участь волонтерів можлива з 14 років (до 18 потрібно згоду батьків). Організатори забезпечують харчування для зареєстрованих учасників. Табори будуть проходити згідно з профілактичними та карантинних рекомендацій МОЗ. 

 

Якщо ти проживаєш у одній з цих громад, запрошуємо тебе долучитися до локального волонтерства:

Бурштинська громада (4-10 вересня) - https://cutt.ly/2CekGDb

Коломийська громада (21 вересня - 1 жовтня) - https://cutt.ly/ACpIecR

 

В цих громадах волонтери планують зробити ремонт в приміщеннях, де будуть проживати люди з постраждалих громад, здебільшого з Донецької, Харківської та Херсонської областей.

Рожищенська громада (4-10 вересня) - https://cutt.ly/UCecdEv

Волонтери допоможуть з облаштуванням студії “Безпечний простір”, що працює з дітьми, які постраждали внаслідок війни.

 

Білоцерківська громада (4-10 вересня) - https://cutt.ly/0Cexkgy

Гощанська громада (11-17 вересня) - https://cutt.ly/JCpIl1V

Переяславська громада (11-17 вересня) - https://cutt.ly/4CpIvbe

Батівська громада (18-24 вересня) - https://cutt.ly/KCpInTp

Васильківська громада (18-24 вересня) - https://cutt.ly/mCpIgw5

В Білоцерківський, Васильківській, Гощанській, Переяславській та Батівській громадах вже працюють потужні молодіжні центри. Наші волонтери допоможуть  облаштувати в цих містах простори з дерев’яними меблями, поряд з молодіжним центром та створити нові локації для дозвілля молоді.

 

Волонтерські табори БУР організовані за підтримки програми “Мріємо та діємо”, яка впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з “Будуємо Україну Разом” (БУР), Центром “Розвиток корпоративної соціальної відповідальності” (CSR Ukraine), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network. 

Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.