bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

8 червня відбудеться Онлайн зустріч з медіаюристами на тему свободи слова під час війни
30.05.2022

Громадська організація Платформа прав людини продовжує серію онлайн зустрічей для ЗМІ, журналістів та медіа на непросту тему - свободи слова під час війни.

Ми зібрали багато практичних запитань на тему “Військова цензура у питаннях і відповідях” і наші юристи вже готові надати відповіді на них 8 червня 2022р.

Захід заплановано в форматі питання - відповіді, без будь-яких лекцій, тож у всіх учасників буде можливість поставити запитання в прямому ефірі та отримати кваліфіковану відповідь.

Наші зустрічі - це можливість поставити запитання юристам практикам, поспілкуватися з колегами і поділитися власним досвідом.

08 червня об 14:00 на ваші запитання будуть відповідати

  • Yevhen Vorobiov медіа - юрист, адвокат, має юридичний досвід понад 10 років, що включає досвід як на державній службі, так і приватної практики. Життєве кредо: “Не знаєш як діяти? Дій за законом!”
  • Олександр Бурмагін, медіаексперт. Більше 20 років захищав право на свободу слова в національних судах та Європейському суді з прав людини. В грудні 21-го року Олександра призначено Верховною Радою України до складу Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення..
  • Liudmyla Opryshko, адвокатеса, медіаюристка, медіатренерка, має більш ніж 20-річний досвід захисту професійної діяльності журналістів та ЗМІ, чимало виграних справ в українських судах та Європейському суді з прав людини.
  • Ольга Вдовенко, адвокатка, експертка з питань доступу до публічної інформації, займається правозахисною діяльністю та консалтингом неурядових організацій з 2002 року.

Щоб отримати запрошення - заповніть  гугл форму.

Під час заповнення заявки ви можете заздалегідь поставити своє запитання і визначити пріоритетні для розмови і підготовки експертів теми.

 

ГО “Платформа прав людини”, координатор: Олена Левок, тел. +38 (044) 337-337-9, email: [email protected]

Платформа прав людини – організація, яка займається захистом та розвитком прав і свобод людини, сприянням становленню вільних та професійних ЗМІ, а також реалізовує освітню та просвітницьку діяльність. Зокрема проводить тренінги, воркшопи, вебінари, надає фахові юридичні консультації та захищає в судах представників медіа, ЗМІ, журналістів фрілансерів.

 

Контакти

  • ГО “Платформа прав людини” координатор: Олена Левок тел. +38 (044) 337-337-9 email: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.