bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Долучайтеся до унікальної презентації вебресурсу для молодіжних центрів України!
01.02.2022

Що спільного у велосипеда і молодіжного центру? Дізнаєтеся, якщо завітаєте на презентацію вебресурсу від ГО «Молодіжна платформа» розробленого за підтримки Британської Ради та Посольства Великої Британії в Україні.

Портал створено, як додаток до програми “Ефективний менеджмент молодіжних центрів”, освітня частина якої з часом акумулювала багато корисних практик та матеріалів. 

Вебресурс складається з двох секцій:

  • Перша секція містить 10 сторінок із порадами, для впровадження менеджерських рішень, успішних практик та політик у молодіжні центри та простори. Ви можете дізнатися як провести дослідження потреб молоді, організувати програмну робота центру, організувати клуби молодіжного центру і навіть ефективний дизайн, орієнтований на потреби молоді. Важливими блоками є звітність молодіжного центру, волонтери у молодіжному центрі й безпека молодіжного центру, до створення якого долучилася патрульна поліція. Варто згадати про унікальні блоки: впровадження у центрі гендерної рівності та соціальної інклюзії, різноманіття у програмній роботі центру. Не залишили й тему щодо протидії змінам клімату силами молодіжних центрів України. І це тільки частина матеріалу.
  • Друга секція – інтерактивний онлайн підручник для тренерів програми «Ефективний менеджмент молодіжних центрів». Він містить у собі опис вправ для діючих та майбутніх тренерів та тренерок вищезгаданої програми. Онлайн підручник має додаткові відео для зручності користування матеріалом та багато порад для мультиплікаторів програми.

Якщо вам цікаво, як створювався цей продукт, як ним користуватися та які новинки надалі будуть впроваджуватися для молодіжних центрів – вмикайте офіційну сторінку ГО «Молодіжна Платформа» 10 лютого 2022 року о 10.00, та дивіться пряму трансляцію зі студії у Луцьку.

Просимо зареєструватися для підтвердження своєї участі за посиланням - https://forms.office.com/r/LrNzu60Pwc

У студії ви побачите молодіжних працівників та працівниць України, колег із Всеукраїнського молодіжного центру, Міністерства молоді та спорту та Британської Ради в Україні. Разом, ми обіцяємо 3 години корисностей і хорошого настрою.

Беріть велосипед і одягайте шолом. Чому? Доєднайтеся і все побачите.

Нагадаємо, що Програма «Ефективний менеджмент молодіжного центру» – це навчальна програма для молодіжних центрів, яка розвиває спроможність та потенціал даних установ працювати стало та системно. Організатори: Міністерство молоді та спорту України, державна установа «Всеукраїнський молодіжний центр», ГО «Молодіжна Платформа» за підтримки Британської Ради в Україні та Посольства Великої Британії в Україні.

 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.