bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розвиток малого підприємництва в громаді: креативні професії майбутнього
10.01.2022

Є ідеї, як зробити в Україні більше фрилансерів? Знаєш чи хочеш дізнатись, які професії будуть потрібні на ринку через 5 років? Вирішуй кейс від Білозерської громади й твій проєкт почне працювати для 22 тисяч жителів!

Від нас — цікаве реальне завдання та подарунки, а від тебе — креативне та практичне рішення, від якого залежать умови життя багатьох людей.

❓ ПРО КЕЙС

Розвиток Білозерської селищної громади, що на Херсонщині, залежить від розміру місцевого бюджету. Його наповнюють бюджетні установи, малі підприємства у сфері торгівлі, послуг та сільського господарства. Але надходжень не вистачає, громада отримує допомогу (дотації) від держави. Якщо більше мешканців будуть займатися підприємництвом або фрилансом, громада буде швидше розвиватися і рівень життя для кожного мешканця підвищиться.

Ми шукаємо рішення, які допомогли б нашим жителям опанувати нові, креативні професії, які б їм забезпечили гідну оплату праці, а місцевому бюджету — наповнення. Це допоможе фінансувати роботу освітніх, медичних, культурних установ.

Наш кейс — про стратегію інформування, мотивації та залучення жителів до навчання професіям майбутнього та започаткування малого бізнесу (ФОП).

Всі учасники, які подадуть рішення, отримають сертифікат про вирішення кейсу. А команда переможців отримає можливість познайомитися з нашою громадою: відвідати унікальні інтерактивні експозиції в Білозерському музеї, набратися емоцій від прогулянки на каяках, скуштувати місцеві крафтові сири на екофермі та славетні білозерські вина, які здебільшого відправляються на експорт та відомі своєю якістю.

Реєструйся та допоможи нашій громаді розвивати підприємництво:  https://bit.ly/3zIitHU

Кейс-чемпіонат проходить в межах проєкту “Школа відкритих інновацій для Громад” що реалізується ГО «КЕЙСЕРС» в межах проєкту «3D Project: Розвиток попри перешкоди. Стійке громадянське суспільство в часи пандемії та в майбутньому», що виконується Фондом Східна Європа за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.