bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Розпочався набір менторів та менті на Менторську програму 3.0
23.11.2021

Центр демократії та верховенства права в рамках проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства України» розпочинає Третю менторську програму для підсилення адвокаційних та інших спроможностей організацій громадянського суспільства (ОГС) з різних куточків України.

Менторська програма – це спеціально розроблена унікальна програма, в якій сталі ОГС будуть наставниками (менторами) для відібраних організацій громадянського суспільства (менті) та допомагатимуть розвивати й посилювати їхні адвокаційні спроможності або спроможності в одній зі сфер: фінансова сталість, гендер, інклюзивний розвиток. 

У рамках програми організація-ментор отримає менті – новостворену організацію громадянського суспільства, що існує не більше трьох років. 

Ця менторська програма буде проводитись для 12 новостворених організацій громадянського суспільства з різних областей України, менторами яких стануть 12 сталих ОГС.

Упродовж семи місяців вони працюватимуть разом над створенням та розвитком адвокаційнихспроможностей новоствореної організації громадянського суспільства, розробкою та втіленням адвокаційної кампанії або інших документів залежно від обраної сфери розвитку. 

Організація-ментор зможе поповнити мережу своїх контактів молодими організаціями громадянського суспільства з різних куточків України, а також отримати свіжий погляд на власні процеси та досвід.

Менті, а саме – молоді громадські або благодійні організації, – зможуть покращити свої знання в адвокації або інклюзивного розвитку, у питаннях гендеру чи фінансової сталості, а також посилити свої навички.

Щоб взяти участь Програмі потрібно до 10 грудня 2021 року (включно)  заповнити форму учасника (для організації-ментора: https://bit.ly/3CggZV7, для організації-менті: https://bit.ly/3C7mp4C

Про умови для менторів та менті, про наповнення Менторської програми 3.0 та про етапи відбору читайте за посиланнями:

Менторська програма 3.0 для підсилення адвокаційних та інших спроможностей організацій громадянського суспільства з різних куточків України проводиться в межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства

 

 

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.