bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція «Клімат (не) в нормі: як молодь може протидіяти зміні клімату»
12.11.2021

23 листопада з нагоди Всесвітнього дня дитини Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) проведе конференцію «Клімат (не) в нормі: як молодь може протидіяти зміні клімату». Під час конференції відбудуться панельні дискусії про те, як молодь може долучатися до вирішення проблем, пов'язаних із зміною клімату та її наслідками, і хто може їй в цьому допомагати.

В межах конференції для молодих людей буде окрема можливість взяти участь у Світовому кафе - інтерактивному форматі, де учасники зможуть познайомитися, поспілкуватися та обговорити цікаві для себе кліматични питання. Для тих, хто тільки починає свій шлях у кліматичному русі, це можливість дізнатися, як почати втілювати свої ідеї. А ті, хто вже активно долучені до кліматичного руху, зможуть розширити мережу контактів та знайти однодумців для масштабування своєї діяльності.

Ключовими темами роботи Світового кафе будуть:

- Структура та сталість кліматичного руху та політики від місцевих ініціатив до глобальних міжнародних самітів.

- How To: практичні навички та поради для того, щоб запускати свої ініціативи та залучати ресурси для їх успішної роботи.

 

Хто може взяти участь: молоді люди віком до 24 років включно.

Дедлайн: 17 листопада до 23:59

У зв'язку з обмеженнями червоної карантинної зони ми зможемо прийняти учасників лише з Києва та області. Кількість місць обмежена.

Форма для реєстрації за посиланням: https://bit.ly/3C4Bowc

Посилання на Фейсбук івент

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.