bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Проєкт «UNIDO GCIP регіональний акселератор інновацій, технологій та стартапів Сумської області»
03.11.2021

Продовжується прийом заявок для участі в онлайн-конкурсі стартап-проєктів Регіонального акселератора GCIP на базі Сумського державного університету в рамках проєкту «UNIDO GCIP регіональний акселератор інновацій, технологій та інноваційних стартапів Сумської області України» (UNIDO GCIP regional accelerator center for innovation, technology, and start-ups in Sumy region of Ukraine).

Запрошуємо студентів, учнів, молодих підприємців, творчі колективи, наукові товариства, винахідників!

UNIDO GCIP регіональний акселератор надає можливість за короткий період отримати необхідні знання та підтримку від експертів та фахових менторів, допоможе більш ефективно побудувати бізнес-процеси, зрозуміти як краще виходити на ринки та як презентувати свій продукт потенційному інвестору, створити прототип або виставковий зразок.

UNIDO GCIP (The Global Cleantech Innovation Programme for SMEs in Ukraine) – це проект Організації Об’єднаних Націй метою якого є сприяти розвитку інноваційної та підприємницької екосистеми шляхом виявлення та підтримки інноваторів та підприємців в сфері чистих технологій.

Метою регіонального акселератора є підтримка стартап-проєктів, які спрямовані на запровадження «чистих» технологій (будь-яких процесів, продуктів або послуг, які знижують негативний вплив на навколишнє середовище за рахунок значного підвищення енергоефективності виробництва, сталого використання ресурсів (поводження з відходами включно) або заходів щодо захисту навколишнього середовища) та результатом яких є скорочення викидів парникових газів та інших забруднюючих речовин в навколишнє середовище.

Беріть участь у конкурсі, проходьте навчання та отримайте можливість фінансової підтримки своєї ідеї! Заявки щодо участі приймаються до 08.11.2021

Беріть участь (https://cutt.ly/UNIDO-GSIP-SUMY), проходьте навчання та отримайте можливість фінансової підтримки своєї ідеї! 
Дедлайн 08.11.21

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.