bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Дискусія «Є ідея» - Vol.3 «Земельна реформа»
21.09.2021

Асоціація “Професійний Уряд” продовжує серію діалогів про інновації в реформах “Є ідея!”.

На цих подіях ми говоримо про креативні рішення у ключових сферах життя країни з представниками уряду, депутатами та експертами. Результатом дискусій стане напрацювання дієвих рішень, а також перша серія небанальних подкастів про реформи. Наші діалоги є платформою для вироблення та обговорення нових сенсів для свіжого погляду на давно відомі виклики.

Третя подія “Земельна реформа” відбудеться вже 28 вересня о 19:00 та буде присвячена земельній реформі в контексті її впливу на аграріїв і розвиток харчової та переробної галузі в Україні. Під час зустрічі спікери, модератор та учасники подискутують щодо ідеї трансформації України з сировинної держави, шляхів розвитку переробки та виробництва товарів з доданою вартістю. Участь в обговоренні візьмуть представники уряду, парламенту, бізнесу та громадського сектору. 

Спікери:

  • Дмитро Наталуха - народний депутат України, голова комітету з питань економічного розвитку Верховної Ради України
  • Тарас Висоцький - перший заступник міністра аграрної політики та продовольства України
  • Євген Радовенюк - генеральний виконавчий директор Grain Alliance (Баришівська зернова компанія)
  • Роман Сластьон - генеральний директор Асоціації “Український клуб аграрного бізнесу” (УКАБ)

Модератор: Костянтин Лісничий - член правління PGA, секретар Гарвардського клубу України

Триватиме захід 2 години у форматі - 20 учасників офлайн та онлайн-трансляція (обмежена кількість офлайн учасників зумовлена карантинними обмеженнями).

Для участі в обговоренні офлайн необхідно зареєструватися. Форма для реєстрації відкрита за посиланням - https://bit.ly/3kqSQoN до 23:59 24 вересня. У разі перевищення кількості доступних місць для офлайн-події організатори обиратимуть учасників за сформульованим питанням у реєстраційній формі. Також перевага буде надана членам Асоціації. Зареєстровані для участі особи завчасно отримають лист-підтвердження. 

 ______________________________

Серія подій реалізується Асоціацією “Професійний уряд” за підтримки Представництва фонду Конрада Аденауера в Україні та у партнерстві з Інститутом Конструктивної журналістики та нових медіа.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.