bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Планування майбутніх заходів в сфері охорони довкілля в Білокуракинській громаді
19.07.2021

Білокуракинська селищна рада та експерти ГО «Громадська ініціатива Луганщини» запрошують мешканців, старост, представників громадських організацій, місцевих депутатів, представників селищної ради Білокуракинської територіальної громади, членів робочої групи з корегування Стратегії розвитку Білокуракинської селищної територіальної громади до 2028 року прийняти участь в черговому засіданні робочої групи з організації проведення СЕО проєкту відкоригованої Стратегії розвитку.

Під час засідання заплановано обговорення напрацьованих пропозицій до проєкту Стратегії в розділ охорони довкілля та обговорення пропозицій, що надійшли до проєкту Заяви про визначення обсягу стратегічної екологічної оцінки проєкту Стратегії розвитку Білокуракинської об’єднаної територіальної громади до 2028 року.

Дата проведення:  22.07.2021 р., 8-00

Місце проведення: Луганська область, смт. Білокуракине, пл. Т. Шевченко, буд. 4

Організатори: ГО «Громадська ініціатива Луганщини»

Необхідну додаткову інформацію можна отримати по тел. 0506223330

Заходи проводиться ГО «Громадська ініціатива Луганщини» в рамках проєкту «Будуємо успішну Білокуракинську селищну громаду разом! Забезпечення сталого еко середовища» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety. Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.