bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація і обговорення можливостей для міст, які надає Європейський зелений курс
14.05.2021

Як зробити місто більш зеленим та енергоефективним, і при цьому скористатися інструментами, які пропонує Європейський зелений курс? Представників влади, бізнесу та громадськості запрошують на дискусію та презентацію серії посібників для міст «Від слів до дій».

Онлайн-захід «Європейський зелений курс відкритий для міст» відбудеться 18 травня з 11:00 до 13:00 год. Для участі зареєструйтеся за посиланням https://bit.ly/3y3i29N

Під час дискусії обговорять можливості, які надають містам Європейський кліматичний пакт, Платформа з озеленення та Новий європейський Баугауз.

Учасники заходу:

  • Світлана Романко, експертка з кліматичних питань та зеленої соціальної трансформації, Ресурсно-аналітичний центр «Суспільство і довкілля»;
  • Оксана Майборода, депутатка Рівненської міської ради;
  • Микола Рябика, виконавчий директор ГО «Плато» (м. Львів);
  • Анна Перцатій,  Інститут розвитку міст (м. Вінниця).

Захід організовує РАЦ «Суспільство і довкілля» за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного Фонду «Відродження» в межах грантового компоненту проєкту EU4USociety .

Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.