bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Групова кар’єрна консультація для молоді «Декрет і кар’єра: як поєднати непоєднуване»
07.05.2021

Групова кар’єрна консультація «Декрет і кар’єра: як поєднати непоєднуване» допоможе побачити ситуацію під іншим кутом та віднайти ресурси для кар’єрного розвитку.

Коли: 11 травня 2021 року, 16:00 – 18:00

Де: оnline (ZOOM)

Спікерка: Владлена Терещенко – кар’єрна консультантка Career Hub, коуч з особистісного та професійного розвитку, розвитку компетенцій, психологиня, більше 700 годин індивідуальних та сімейних консультацій. 

На тренінгу ти дізнаєшся:

  • як проаналізувати свою поточну кар’єрну ситуацію
  • де та як шукати ресурси для побудови кар’єри після декрету
  • як створити індивідуальний план розвитку кар’єри
  • які кар’єрні можливості пропонує Career Hub і програма “Мріємо та діємо”

Участь безкоштовна за умови реєстрації: https://forms.gle/KLFsrykiWsJEDBvX7. Кількість місць обмежена. Після заповнення реєстраційної форми ти отримаєш лист-підтвердження участі. 

Організатори і партнери: Career Hub і Центр «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності» у межах програми «Мріємо та діємо». Програма «Мріємо та діємо» впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX у партнерстві з Центром «Розвиток КСВ», Будуємо Україну разом (БУР), Making Cents International (MCI), Міжнародним республіканським інститутом (IRI) та Zinc Network.

Партнером є Міністерство молоді та спорту України.

Career Hub - експертна платформа Центру «Розвиток КСВ», яка об’єднує молодь, роботодавців, державні органи та освітні заклади для кар’єрного розвитку молоді – від школи до успішної реалізації у професії. 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.