bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

СІРЕ оголошує конкурс для бізнес-об’єднань
07.05.2021

Центр міжнародного приватного підприємництва (СІРЕ) оголошує відбір організацій підтримки бізнесу (бізнес-асоціацій, об’єднань підприємців, спілок тощо) для проєкту, спрямованого підвищити їх рівень залученості та впливу  на процес прийняття регуляторних рішень. 

У рамках проєкту передбачена грантова допомога, еквівалентна 3000 доларів США

Очікується, що завдяки реалізації проєкту бізнес-асоціації та інші організації підтримки бізнесу зможуть ефективніше представляти та  просувати інтереси своїх членів, зокрема, через застосування аналітичних інструментів (М-тест та антикорупційна експертиза), а також поліпшать рівень взаємодії з органами влади у процесі розробки, прийняття та реалізації регуляторних рішень.  

Проєктом передбачається: 

  1. Проведення 2-х онлайн-тренінгів тривалістю 4 години кожен: 

    • З питань регуляторної політики та М-тесту (вимірювання адміністративного навантаження на малий бізнес). 

    • З питань проведення та застосування громадської антикорупційної експертизи (ГАКЕ) проєктів або чинних регуляторних актів. 

  2. Менторська підтримка щодо розробки нових або аналізу чинних проєктів/регуляторних актів із застосуванням методики М-тесту та ГАКЕ (обраних бізнес-громадою). 

  3. Підтримка в подальшій адвокації для втілення напрацьованих пропозицій змін до чинних/проєктів/, а також нових регуляторних актів. 

ЗАПОВНИТИ ФОРМУ ДЛЯ УЧАСТІ У ВІДБОРІ.

Відбір триватиме до 20 травня 2021 року включно. Результати відбору стануть відомі до 1 червня 2021 року. Організатори залишають за собою право не пояснювати причин відмови. 

Маєте питання? Контактна особа: Єлизавета Алексіюк, проєктна менеджерка CIPE, email: [email protected].  

Проєкт реалізується в рамках програми Reconomy. RECONOMY - це регіональна програма інклюзивного та зеленого економічного розвитку Шведського агентства з міжнародного розвитку (Sida), що реалізується швейцарською організацією HELVETAS Intercooperation у партнерстві з CIPE у Східній Європі, Південному Кавказі та Західних Балканах. 

Контакти

  • Єлизавета Алексіюк
  • проєктна менеджерка CIPE
  • email: [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.