bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

5 травня – вебінар про діяльність робочої групи з впровадження системи НАССР
30.04.2021

 

5 травня 2021 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” проведе вебінар на тему “Діяльність робочої групи з впровадження системи НАССР”.

В усіх закладах освіти країни має бути впроваджено систему НАССР. Це тривалий та відповідальний процес. Нещодавно ми обговорили тему організації робочої групи з впровадження системи НАССР, на черзі – вебінар про діяльність групи

Олександр Сологуб, експерт з питань впровадження стандартів харчової безпеки, заснованих на принципах НАССР, голова ГО «СФЕРО», продовжить розповідати про створення та діяльність робочої групи з впровадження системи НАССР. Вебінар про особливості підготовки наказу про створення робочої групи та надасть рекомендації щодо її складу – можна переглянути за посиланням.

Дата і час: 5 травня 2021 року, 14:00.

Спікер: Олександр Сологуб, експерт із впровадження стандартів харчової безпеки, заснованих на принципах НАССР, голова ГО “СФЕРО”. 

Серія вебінарів проводиться у партнерстві з Міністерством освіти і науки України в межах реформи харчування, що ініційована Першою леді Оленою Зеленською.

Ваші запитання залишайте у реєстраційній формі за посиланням.

Важливо! Вказуйте коректну електронну адресу, адже лінк на вебінар буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу.


Вебінар також є частиною кампанії “Освіта у нових громадах від А до Я”. Мета кампанії – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених та реорганізованих громад сформувати ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на novihromady.decide.in.ua.

Контакти

  • https://decide.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.