bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

На вебінарі 21 квітня розкажуть про нові вимоги до організації харчування в закладах освіти
20.04.2021

 

21 квітня 2021 року швейцарсько-український проєкт DECIDE – “Децентралізація для розвитку демократичної освіти” проведе вебінар на тему “Нові вимоги до організації харчування в закладах освіти”.

Детальніше на вебінарі розкажуть про зміни у законодавстві щодо організації харчування у дитсадках, школах, дитячих закладах оздоровлення та відпочинку; про нові вимоги до обладнання харчоблоків, меню та асортименту буфетів, умов зберігання продуктів та ін.

Дата і час: 21 квітня 2021 року, 14:00.

Спікерка:  Тетяна Скапа, державна експертка Директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності Міністерства охорони здоров’я України.

Ваші запитання залишайте у реєстраційні формі за посиланням Важливо! Вказуйте коректну електронну адресу, адже лінк на вебінар буде надіслано напередодні заходу саме на цю адресу. Просимо також перевіряти розділи «Спам» і «Реклама», адже іноді посилання потрапляють саме туди.

Вебінар є частиною кампанії «Освіта у нових громадах від А до Я». Мета якої – допомогти головам і управлінцям освітою новоутворених і реорганізованих громад сформувати ефективну систему управління освітою.

Стежте за оновленнями, завантажуйте порадники із типовими шаблонами документів, дивіться записи вебінарів на https://novihromady.decide.in.ua/.

 

Контакти

  • https://decide.in.ua/

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.