bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Фінальний пітчинг: презентація бізнес-проєктів учасників школи StartWow
19.04.2021

Ви колись думали про свій маленький бізнес? Мріяли про затишну кав’ярню або бренд одягу? Шукаєте натхнення чи все ще думаєте, з чого краще розпочати? За порцією знань та мотивації запрошуємо на фінальний пітчинг учасників бізнес-школи для молоді Start Wow, який відбудеться 22-го квітня о 15:00.

Протягом шести місяців хлопці та дівчата 18-25 років з різних регіонів України проходили навчання у школі підприємництва від Центру “Ейдос” за підтримки Фонду Фрідріха Науманна за Свободу. Нарешті ідеї перетворились в проєкти та бізнес-плани, які учасники вже готові представити.Пітчинг - це формат обміну ідеями та досвідом між юними підприємцями та вже успішними бізнесменами, які можуть дати корисні поради. Запрошуємо долучитись всіх, кому цікава тема власного бізнесу та розвитку малого підприємництва в Україні. 

Разом з нами ви:

  • побачите на практиці мистецтво пітчингу та почерпнете фішки для власних презентацій (повірте, наші учасники довго готувались, проводили репетиції та адаптували презентації після порад експертів!);

  • дізнаєтесь про цікаві бізнес-проєкти, серед яких сидр-бар, фудтрак із інтернаціональною кухнею, додаток про свідоме життя та багато інших;

  • отримаєте натхнення та мотивацію працювати над власними ідеями та втілювати їх в життя. 

На пітчингу професійне журі дасть фідбек всім проєктам та вибере трьох переможців. Ви також зможете долучитися, проголосувавши за улюблений проєкт!

Тож зустрічаємось 22 квітня з 15:00 по 18:00. Дивитися трансляцію можна буде наживо у Facebook та Youtube. Заповніть коротеньку форму реєстрації за посиланням, щоб ми надіслали вам нагадування. 

Також долучайтесь до FB-події, щоб бути в курсі всіх новин: https://www.facebook.com/events/232569511988898/  

Розпочніть свій шлях до першого бізнесу разом зі Start Wow!

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.