bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

В Одесі обговорять впровадження ефективних політик у сфері регулювання господарських відносин
19.03.2021

У жовтні 2021 року відбувся черговий етап децентралізації: більшість місцевих рад об’єдналися, стали спроможними перебрати на себе більшість повноважень, належним чином використовувати ресурси і нести відповідальність за свої дії чи бездіяльність перед людьми та державою.

Однак, скорочення кількості органів місцевого самоврядування на території Одеської області не призвело до скорочення кількості регіонального регулювання, не покращило ефективність реалізації державної регуляторної політики та не сприяло впровадженню дерегуляційних кампаній з метою зменшення втручання місцевих органів влади у діяльність суб’єктів господарювання та усунення перешкод для розвитку господарської діяльності.

З метою налагодження ефективної взаємодії з суб’єктами господарювання та їх об’єднаннями, визначення економічно недоцільних та неефективних місцевих регуляторних актів 30 березня 2021 року відбудуться онлайн форум.

Початок заходу о 10 годині 30 хвилин.

Участь у заході візьме Голова Державної регуляторної служби України Олексій Кучер, завідувач Сектору ДРС в Одеській області Андрій Голота, підприємці та їх асоціації.

Реєстрація учасників за посиланням (https://forms.office.com/r/ujx0NmF6zY) відкрита до 12 години 00 хвилин 29 березня 2021 року.

Акредитація ЗМІ за посиланням (https://forms.office.com/r/2cLGjCGaiT) відкрита до 17 години 00 хвилин 29 березня 2021 року.

Звертаємось з проханням до підприємців та асоціацій с проханням висловити думку щодо економічно недоцільних та неефективних місцевих регуляторних актів та надати інші пропозиції щодо регуляторної політики та дерегуляції на території Одещини. Пропозиції та інформація приймаються до 25 березня 2021 року за посиланням (https://forms.office.com/r/ZGY0X9VHQp).

За результатами опрацювання отриманої інформації буде сформовано аналітичну довідку та оприлюднено на сайті Державної регуляторної служби України не пізніше 26 березня 2021 року.

Контакти

  • 380487751910

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.