bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Виклики та шляхи формування Березанської ЕКО - громади
16.03.2021

Запрошуємо обговорити представників медіа, органів місцевого самоврядування, освітян, громадськості старост округів на підсумковому круглому столі за результатами громадського аудиту системи освіти об’єднаної громади.

Круглий стіл  відбудеться у п’ятницю 19 березня 2021 р. о 13-00 у приміщені виконкома селищної ради  (вул. Центральна, 86, смт. Березанка). У дружньому колі ми:

  • Обговоримо результати обговорення СЕО на фокус групах;
  • Започаткуємо формування Березанської Стратегічної ради;
  • Сплануємо кроки  модернізації Стратегії селищної громади;

Чекаємо заявки  учасників підсумкового круглого столу з усіх округів громади!

У разі виникнення запитань, звертайтеся на E-mail: fondnikol@gmail.com  або за телефоном +38 (0512)47-38-79.

Нагадуємо, що лютневу серію фокус – груп в усіх округах громади ініціювала робоча група  селищного голови за першими результатами громадської експертизи. 

Релізи серії фокус- груп на сторінці проекту на http://frgn.mk.ua/?p=12083 .

Прес-служба ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва»

Діяльність відбувається за підтримки проекту «Дієва стратегія для гармонійної Березанської ЕКО — громади», що реалізується ГО «Фонд розвитку м. Миколаєва» (далі ФРММ) за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках грантового компоненту проєкту EU4USociety.

EU4USociety – спільний проєкт Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу, що спрямований на посилення залучення, сталості, спроможності, актуальності та впливу українського громадянського суспільства у вирішенні актуальних внутрішніх, регіональних та глобальних викликів.

Проект реалізується ФРММ спільно з Березанською селищною радою, ГО «ЕкоБерезань» та ВГО «Національний екологічний центр України», з КУ РЛП «ТИЛІГУЛЬСЬКИЙ» в рамках діяльності коаліції #ГромадськаПрефектура у складі Мережі ресурсних центрів із розвитку місцевої демократії.

Контакти

  • 47-38-79

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.