bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Онлайн-подія «Жінки в науці та безпеці»
12.03.2021

Жінки в науці та безпеці 

Це онлайн-захід, що має на меті відзначити успіхи жінок, які працюють у галузях науки та безпеки та надихнути одна одну на зміни.

Захід організовується некомерційной організацією CRDF Global, яка сприяє безпеці, захисті та стабільності за допомогою інновацій та науки.

Про захід

CRDF Global запрошує Вас на віртуальний захід “Жінки в науці та безпеці”, що відбудеться 16 березня 2021 року 15:00 до 17:30 (GMT + 2). Захід безкоштовний і доступний для всіх бажаючих. Необхідна попередня реєстрація, щоб отримати посилання на подію в Zoom. 

 

Згідно з публікацією “Долаючи бар’єри”, дослідження 2017 року показують, що п’ять найбажаніших професій, серед дітей, - це лікар, ветеринар, поліцейський, пожежник та науковець. Для молодих дівчат лікар та ветеринар залишаються двома найпопулярнішими професіями, а науковець займає третє місце. Але в 2016 році лише 6% жінок отримали ступінь, яка може бути класифікована як “STEMM” (наука, технології, інженерія, математика та медицина). Крім того, жінки, які отримали диплом “STEMM” рідше, ніж чоловіки, працюють за спеціальністю.

 

Починаючи з 2015 року, CRDF Global працює над залученням та просуванням жінок у сферу безпеки. З цією ціллю, ми організовуєм серію заходів “Долаючи бар’єри”,щоб висвітлити досягнення жінок та поділитися найкращими практиками для збільшення участі жінок та прогресу в цих сферах. Захід «Українські жінки в науці та безпеці» спрямований на просування ініціатив щодо різноманітності та інклюзивності та відзначити досягненняжінок у цих сферах.

Як я можу приєднатися до події? 

Для участі у події, необхідно попередньо зареєструватися за цим посиланням - https://forms.office.com/r/whQR8N3Kvd. Це коротка форма, яка не займе більше хвилини часу. Після реєстрації ми надішлемо Вам посилання на подію в Zoom. На заході буде можливість слухати спікерів як українською, так і англійською мовами на вибір.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.