bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Мережа DOCU/CLUB проведе кінопоказ та обговорення документального фільму «Венери» 11 березня
05.03.2021

Мережа DOCU/CLUB запитає про жіночу сексуальність у соціологині, психологині та літературознавця після кінопоказу документального фільму «Венери». Подія відбудеться 11 березня в 19.00, для участі необхідна попередня реєстрація https://cutt.ly/wlxpZ

Венери (18+) - це чесна документальна стрічка з відвертими та щирими історіями, які дають можливість переосмислення мови жіночої сексуальності. Під час дискусії після фільму модераторка кіноклубу від Мережі DOCU/CLUB Єлизавета Сокуренко обговорить із спікер(-к)ами такі теми, як подвійні стандарти та вимоги суспільства до вираження жіночої сексуальності, так званий «чоловічий погляд» на неї, а також необхідність сексуальної просвіти та вільної розмови про секс. 

Запрошені спікер(-к)и:

  • Олена Стрельник, докторка соціологічних наук, дослідниця, публіцистка у виданнях «Ґендер в деталях» та «Повага. Кампанія проти сексизму в українських ЗМІ та політиці».

  • Остап Сливинський, поет, перекладач та літературознавець.

  • Оксана Єфремова, сексологиня, психотерапевтка, яка працює в методі когнітивно-поведінкової терапії, співавторка Solomia Today.

Подія відбудеться в рамках HeForShe Arts Week 2021, який проводиться організацією UNWomenUkraine вчетверте. Рух HeForShe, започаткований ООН Жінки – це глобальний рух солідарності на підтримку ґендерної рівності, в якому чоловіки та хлопчики стають головними агентами змін.

Проєкт «Мережа DOCU/CLUB — за реформи!» фінансується Європейським Союзом та Національним фондом на підтримку демократії.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.