bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Флешмоб мобільних відеоісторій
26.02.2021

Любите знімати відео на смартфон? Хочете, щоб іноземці більше дізналися про Україну? Тоді долучайтеся до флешмобу мобільних відеоісторій #MyStoryFromUkraine та вигравайте ґаджети для зйомки!

Разом із нашим англомовним ресурсом UkraineWorld запрошуємо влогерів, сторітелерів, журналістів та аматорів розповісти іноземцям свою історію про Україну у відео для соцмереж.

Флешмоб #MyStoryFromUkraine стартує у FacebookInstagram і ТіkТоk у межах проєкту «Історії з України», що реалізується за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Заохочуємо користувачів соцмереж зняти, змонтувати та опублікувати відео про активних та успішних українців, які змінюють реальність навколо себе; про їхні проєкти та ініціативи, розвиток і зміни в своєму місті, селищі чи спільноті. Все це для того, аби яскраво показати й розповісти іноземцям про Україну та її мешканців без стереотипів і шаблонів.

Автори 3-х найкращих відеоісторій виграють технічне обладнання для зйомок зі смартфона. 10 найцікавіших відеоісторій опублікуємо на сторінках англомовного ресурсу UkraineWorld.

Обов’язкові технічні вимоги до відео:

  • вертикальний формат 3:4 або 9:16;
  • титри англійською мовою;
  • синхрони (якщо є) подавати із субтитрами англійською;
  • використовувати лише легальну музику з бібліотек відповідних соцмереж. В Instagram можна використовувати Facebook-колекцію звуку. Правила — тут;
  • дотримуватися загальних правил зйомки та монтажу;
  • тривалість відео — не більше 2 хв;
  • зберегти текстовий варіант субтитрів та чисте відео без музики, титрів\субтитрів та лого на випадок відбору публікації у UkraineWorld.

Для участі у флешмобі потрібно:

  1. опублікувати відео у Facebook/ Instagram/ ТіkТоk з підписом про історію або про участь у флешмобі та відмітити UkraineWorld в Instagram і Facebook, «Інтерньюз-Україна» — у TikTok.
  2. додати хештег #MyStoryFromUkraine.
  3. передати естафету другові, позначивши користувача у дописі (додаткове «сердечко» за поширення у сторіс).
  4. заповнити гугл форму з лінком на публікацію.

Дедлайн публікації відео — 15 березня.

Чекаємо на ваші відеоісторії. Розповімо світові про Україну разом!

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.