bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Спеціальна номінація «Народний благодійник»: умови участі та механізм висунення кандидатів
06.02.2021

Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошує про початок висунення кандидатур у номінації «Народний благодійник».

«Народний благодійник» – це одна із спеціальних номінацій Національного конкурсу «Благодійна Україна». Унікальність «Народного благодійника» у тому, що і висунення, і оцінювання номінантів на це звання делегується українцями. Народним благодійником може стати будь-яка організація чи особа, які займаються благодійністю в Україні.

Висунути кандидатів у номінацію «Народний благодійник» здійснюється наступним шляхом: можна таким шляхом: надіславши електронного листа за адресою [email protected], вказавши у темі листа: «Народний благодійник». У листі дати коротку характеристику діяльності організації-номінанта чи особи-номінанта; лінк на сайт, блог, чи фб.-сторінку номінанта; додати декілька світлин. Просимо звернути увагу, що біографія про номінанта та його фотографія є обов’язковою умовою участі та реєстрації номінанта.

Термін висунення кандидатур – до 1 березня 2021 року (включно), після чого розпочнеться голосування. Голосування триватиме орієнтовно з 15 березня до 15 квітня 2021 року.

Оголошення переможця – на брифінгу в середині квітня 2021 (дата буде оголошена додатково);

Нагородження переможця відбудеться на урочистій церемонії нагородження переможців у квітні 2021 року. 

НАГАДУЄМО: Народним благодійником може стати будь-яка організація чи особа, які займаються благодійністю в Україні. Визначення переможця відбувається шляхом голосування громадянами України. Особа чи організація, яка вже отримала відзнаку «Народний благодійник» більше не може подаватись у цю номінацію, її заявка не розглядатиметься.

Залишайте розповіді про всіх тих,  хто робить добрі справи і заслуговує на те, щоб Україна дізналася про них, а суспільство сказало йому «Дякую!».

Перед початком висунення та голосування за кандидатури просимо ознайомитись із механізмом визначення Народного благодійника:

Визначення переможців у номінації «Народний благодійник» відбувається згідно з таким механізмом:

1. На Оргкомітет Конкурсу надходить інформація про запропоновані кандидатури на звання «Народний благодійник» (надсилається на електронну пошту: [email protected]). Обов’язковою умовою реєстрації номінанта є його коротка біографія та посилання на джерело інформації про номінанта (офіційний сайт організації, посилання на інтернет-публікацію про номінанта, біографія та фото та ін.).

2. Розміщення інформації про номінантів «Народного благодійника» на відповідній сторінці у мережі Facebook відбувається з моменту останнього дня надходження заявок - 1 березня 2021 року.

3. Організатори створюють у соціальній мережі Facebook дописи на сторінці «Народний благодійник», вільний доступ до коментарів чи перепостів на якій може мати кожен зареєстрований користувач мережі (https://www.facebook.com/NarodnyBlagodijnyk/).

4.  Оргкомітет конкурсу опрацьовує інформацію про усіх поданих кандидатів та розміщує у соціальній мережі Facebook (на сторінці «Народний благодійник») усю інформацію про кандидатів на перемогу у цій номінації; формує єдиний перелік претендентів (в алфавітному порядку) та розміщує цей перелік на сайті Асоціації благодійників України www.vboabu.org.ua та на сайті Благодійна Україна http://www.blagoukraine.org для початку голосування. Оргкомітет конкурсу одночасно розміщує на сайті до технічні вимоги до режиму голосування та окреме посилання на голосування.

5. Голосування за номінантів буде відбуватись у період з 15 березня по 15 квітня включно. Голос приймається від однієї особи один раз, протягом періоду голосування. Переможцем стає номінант, що набрав найбільшу кількість голосів учасників голосування. Голос, що був про дубльований з одного мейла повторно не приймається.

6. Оголошення переможця у цій номінації – в середині квітня на прес-брифінгу (дата буде повідомлена додатково). Нагородження переможця в номінації «Народний благодійник» відбувається під час церемонії нагородження переможців Національного конкурсу «Благодійна Україна».

7. З часу офіційного старту голосування до моменту закінчення збору заявок на номінацію «Народний благодійник» проводиться окрема інформаційна кампанія щодо популяризації цієї номінації в соціальних мережах та медіа.

Детальніша інформація про Конкурс на сайті: https://blagoukraine.org/

Додаткова інформація за телефоном: 067-164-04-11 та на сайті.

Детальніше про конкурсні номінації.

Чекаємо на ваші заявки та єднаймося заради добра!

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.