bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Наскільки ефективною є місцева влада після виборів — опитування
27.01.2021

Реформа децентралізації змінила не тільки адміністративний устрій, а й надала нові можливості для розвитку, більше фінансової свободи новим громадам, а владі на місцях більше повноважень. Ми хочемо дізнатися думку жителів та представників громадських організацій про роботу органів місцевого самоврядування після виборів.

Як би Ви оцінили якість місцевого самоврядування у вашому населеному пункті? Чи готові органи влади виконувати свої функції? У яких напрямках, на вашу думку, найбільш та найменш ефективно працює влада.

Заповніть, будь ласка, анкету

Результати опитування буде представлено 29 січня під час дискусії «Після виборів: як забезпечити успішну роботу місцевої влади». Захід відбудеться в онлайн-форматі на платформі ZOOM та Youtube. 

Захід проводиться в рамках проєктів «Розуміння угод про асоціацію між ЄС та Україною, Молдовою і Грузією» (3DCFTAs) за підтримки Уряду Швеції та «Посилення ролі ОГС у демократизації України», який реалізується Інститутом економічних досліджень та політичних консультацій за підтримки Європейського Союзу.

Також підписуйтесь на наш телеграм «Демократія поруч». Тут ми пишемо про дієві інструменти демократії на місцях, аналізуємо успішні громадські проєкти, повідомляємо про дослідження, гранти та можливості.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.