bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум гендерно чутливих ініціатив «Від ідей до рішень»
27.01.2021

Запрошуємо представників органів місцевого самоврядування, громадські організації, ініціативні групи, студентів, науковців, посадовців, юристів, психологів, активних громадян до участі в обговоренні кращих гендерно чутливих практик.

На Форумі будуть представлені кращі практики та ініціативи, які впроваджуються в Сумській області та спрямовані на досягнення гендерної рівності та врахування потреб різних верств населення.
Експерти/ки, представники/ці громадськості та органів місцевого самоврядування обговорять механізми реалізаціїї гендерно чутливих ініціатив на місцевому рівні.
 
Програма заходу передбачає три панелі:
23 лютого - I Панель Молодіжні гендерно чутливі ініціативи.
24 лютого - II Панель Регіональні гендерно чутливі практики.
25 лютого - III Панель Адвокатування гендерно чутливих управлінських рішень
 
Для участі у форумі заповніть анкету за посиланням https://forms.gle/68sfgNAZoZgNLNVZ6
 
Захід проходитиме з 23 по 25 лютого 2021 року з 11:00 до 13:00 у онлайн форматі з одночасною трансляцією на офіційній сторінці громадської організації “Сумське громадське коло”.
Посилання на платформу ZOOM для входу у конференцію надійде на вказану Вами у анкеті електронну пошту після реєстрації.
 
Ця подія покликана висвітлити кращі практики, спрямовані на досягнення гендерної рівності у регіоні, розглянути їх переваги для всіх представників та представниць громади та надихнути активних громадян, представників органів місцевого самоврядування та громадських організацій Сумщини бути більш активними у реалізаціїї гендерно чутливих ініціатив на місцевому рівні.
 
Форум гендерно чутливих ініціатив: «Від ідей до рішень» проводиться в рамках проєкту «Гендерно-чутливі ініціативи: нові можливості для громади», що реалізується ГО «Сумське громадське коло» за підтримки «Програма сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Захід є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.
 
Детальну інформацію можна дізнатися на стрінці: https://cutt.ly/Sj2nYeV 
 
ВАЖЛИВО:
Якщо у Вас є бажання взяти участь у обговореннях під час Форуму та Ви маєте певні експертні знання, якими можете поділитися з учасниками Форуму, вкажіть про це у відповідному запитанні, що міститься у реєстраційній формі.

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.