bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«Простір підтримки» запрошує до партнерства організації
25.01.2021

Проєкт «Простір підтримки» запрошує до партнерства організації буферної зони з метою спільної реалізації соціальної програми тимчасового працевлаштування «Гроші за роботу»!
 
Програма надає можливість людям виконання тимчасових суспільно-значущих робіт/послуг за матеріальну винагороду (наприклад: допомога самотнім людям похилого віку; прибирання території; проведення майстер-класів для вразливих груп населення; роботи, спрямовані на реагування ситуацій, пов’язаних з COVID19 тощо).
 
Участь в програмі можуть взяти особи, що на даний момент не працевлаштована і не знаходиться на обліку в Державній службі зайнятості. Пріоритет надається представникам уразливих груп населення, зокрема:
― представники багатодітних родин;
― самотні батьки (мати\батько), що виховують неповнолітніх дітей;
― люди з інвалідністю III групи, які не мають обмежень здоров’я для виконання фізичної роботи;
― особи, що опинились в складних життєвих обставинах.
 
Відбір учасників відбувається через співбесіду з фахівцями Кризового центру «Простору підтримки». Учасники програми працюють за Договором цивільно-правового характеру. Винагорода становить 3278,69 грн/місяць (з урахуванням податків). Максимальний термін виконання робіт/надання послуг 3 місяці.
 
Наразі ми шукаємо партнерів (громадські організації, благодійні фонди) у буферній зоні, які зможуть створити умови для виконання соціально значущих робіт учасниками програми (переваги буде надаватись соціальному патронажу за літніми людьми).
 
З питаннями та пропозиціями можна звертатись на гарячу лінію 066 993 28 або на пошту проєкту [email protected]
 
Ініціатива реалізується в рамках проєкту «Створення багатофункціональних соціальних центрів для нарощення потенціалу осіб і громад, які постраждали внаслідок конфлікту в Україні, у сфері подолання труднощів та самозахисту» за фінансової підтримки DCV та BMZ.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.