bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Access Masters: інтерактивна онлайн-подія про можливості навчання закордоном
17.01.2021

Access Masters запрошує на інтерактивну онлайн-подію 8  лютого виключно для українських кандидатів, де ви зможете отримати інформацію з провідних бізнес-шкіл з усього світу.

У день події на вас чекають:

·       Інформаційні сесії з консультантами приймальної комісії Trinity College Dublin, EDHEC Business School, IE Business School, Toulouse Business School, Schulich School of Business й багато іншого

·       Індивідуальна консультація щодо вашої заявки на вступ до магістерської програми на місці

·       Корисні семінари та презентації з підготовки до іспитів

·       Виграти одне з 10 відшкодувань оплати за подачу заявки

·       Отримати стипендію на суму 1000 євро

Людина, яка здобула ступень магістра з математики, природничих наук, інженерії, інформатики або бізнесу, може розраховувати на початкову зарплату від 75 000 до 79 000 доларів США на рік за роботу у відповідній галузі. Така початкова зарплата на 10-30% вище від прогнозованої початкової зарплати середньостатистичної людини, яка здобула ступінь бакалавра, на аналогічній посаді.

Цю унікальну подію можна описати трьома словами

Різноманітна. Широкий вибір варіантів! Бізнес, менеджмент, маркетинг, фінанси. Недалеко від дому, за кордоном або новому, далекому місці. Ви самі вибираєте варіант, який найкраще вам підходить.

Зручна. Досі не можете вибрати програму на цей чи наступний рік? Найкращі магістерські програми доступні в кількох зручних варіантах: очні, заочні та онлайнові.

Безпечна. Який би варіант магістерської програми ви не вибрали, ми дбаємо про вашу безпеку. Онлайновий формат подій дає вам змогу записатися на магістерську програму та навчатися вдома, перебуваючи в безпеці.

Почніть навчатися вже сьогодні на платформі Access Masters.

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.