bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Конференція нової економіки - The Economy of Francesco
18.11.2020

Цього року Українська соціальна академія стала частиною спільноти The Economy of Francesco та приймає участь у 24-годинному марафоні, разом з 19ма іншими країнами, що підтримують цю ініціативу.

The Economy of Francesco  - це всесвітній рух молодих людей, який прагне змінити нинішні економічні моделі та створити майбутнє, яке буде більш інклюзивним та справедливим.

Від 19 до 21 листопада у форматі відеоконференції відбудеться подія за участі Папи Франциска, всесвітньо відомих економістів та професіоналів, а також молоді з усього світу задля економіки майбутнього. Центральна частина заходу відбудеться в італійському місті Ассізі, але увесь світ слідкуватиме за подією в онлайн форматі.

Епоха нової економіки

The Economy of Francesco  буде зосереджена на таких темах, як робота, фінанси, освіта та штучний інтелект.

Це не традиційна конференція, а досвід, коли теорія та практика залучаються для побудови нових ідей та нових способів спільної роботи.

Нобелівські лауреати Мухаммед Юнус і Амартія Сенхаве вже підтвердили свою участь. Серед інших учасників - Бруно Фрей, Тоні Мелото, Карло Петріні, Кейт Раворт, Джеффрі Сакс , Вандана Шива та Стефано Замагні.

Ми вступили в епоху спільних благ і потрібна нова економіка”, - зазначив економіст Луїджіно Бруні, відповідальний за наукову частину зустрічі The Economy of Francesco. Він також зауважив, що економіка повинна дбати не тільки про довкілля, а й про добробут людей загалом: піклуватися про бідних, надавати відповідальність молоді та плекати духовні цінності.

За словами Анни Марії Геогі, економіка Франческо - це “спільнота людей, що походять з різних верств суспільства, але які вірять, що ми можемо зробити краще, ніж те, що зараз є в нашій економіці”. Ця молода вчителька з Бенгалуру, Індія, каже, що вона та її колеги сподіваються допомогти створити нову реальність, зосереджену на людині та її гідності.

Глобальний заклик до дії

Онлайн-конференція, буде транслюватися 5-ма мовами (англійською, італійською, іспанською, португальською та французькою) аби дати можливість більшій кількості людей приєднатися та надихнутися баченнями та цінностями економіки заврашнього дня.

Марафон “Around the clock, around the world” розпочнеться у другий день конференції 20 листопада та триватиме 24 години. До нього приєднаються молоді учасники з 20 країн (Португалія, Великобританія, Бразилія, Аргентина, США, Чилі, Перу, Колумбія, Мексика, Філіппіни, Південна Корея, Індія, Шрі-Ланка, Україна, Хорватія, Нігерія, Камерун, Кот-д’Івуар, Іспанія, Італія ). Вони проведуть у дивовижну подорож їх територіями, культурами, досвідом, місцевими проектами та закликами до дії.

Українська соціальна академія представлятиме Україну під час марафону, та приєднається до нього з 8:30 до 9:30 ранку 21 листопада.

Мухаммед Юнус, який також був учасником конференції Української соціальної академії “Social Navigator”, зазначив: ” Сучасне молоде покоління - найпотужніше молоде покоління за всю історію людства. Вони вже чіткіше уявляють собі світ, в якому хочуть жити. Їм потрібно вживати заходів і усвідомлювати, що вони можуть перепроектувати систему, щоб досягти того світу з трьох нулів (нульова бідність, нульове безробіття та нульові викиди вуглецю)”. Саме тому організатори руху впевнені, що ця конференція розпочне глобальні зміни у світі.

Сьогодні The Economy of Francesco - це рух молодих людей з обличчями, особистостями та ідеями, який присутній і зростає у всьому світі з метою зміни поточної економіки та надання душі економіці завтрашнього дня. Сьогодні, як ніколи, світ потребує творчості та любові молодих людей, котрі як майстри майбутнього створюють Економіку Франческо, переплітаючись між «вже» та «ще не».

Приєднатися до цієї зміни творчої ініціативи та слідкувати за програмою можна  на  офіційному веб-сайті та на сторінці у Facebook

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.