bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Форум лідерів змін
18.11.2020

Місія Форуму лідерів змін - пошук шляхів і механізмів ефективної взаємодії всередині громадського сектору та експертної спільноти, адвокації спільних інтересів; ознайомлення з кращими практиками горизонтальної взаємодії на різних рівнях (регіональному, національному та міжнародному тощо), налагодження взаємодії між неурядовими організаціями з різних регіонів України, аналітичними центрами та міжнародними структурами.

Організатори розуміють і хочуть показати, що саме від нас, громадян, залежить чи будемо ми потерпати від корупції, чи буде контроль за розподілом бюджету, чи буде враховуватися думка громади при реалізації місцевих реформ. Тому на Форум запрошено експертів і лідерів думок, представників громадського сектору, бізнесу та діячів культури, які мають різні точки зору, щоб поглянути з різних фокусів на можливості взаємодії активістів і влади. Приєднуйтеся до тих, хто може сприяти якісним змінам у політиці та суспільному житті. Відкритість та прозорість - найголовніші цінності нашої зустрічі.

Для участі необхідно завчасно зареєструватися в цій анкеті та дочекатися підтвердження, а згодом - запрошення на Форум. Через карантинні обмеження формат Форуму забезпечуватиме безпеку учасників.

Форум проводиться ГС “Агенція місцевого економічного розвитку” за підтримки European Endowment For Democracy (EED).

Дата: 26 листопада  2020 р.

Для участі в форумі необхідно завчасно зареєструватися http://bit.ly/flz2020 та дочекатися запрошення.

Участь у форумі безкоштовна

Контакти

  • (099)5619287

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.