bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Суд майбутнього: яким його хочуть бачити громадяни?
19.10.2020

23 жовтня 2020 року Коаліція Реанімаційний Пакет Реформ організовує публічне обговорення «Суд майбутнього: яким його хочуть бачити громадяни?», яке відбудеться з 11:00 до 14:00 в онлайн-режимі. 

Метою публічних обговорень є сприяння відкритому інклюзивному діалогу з громадянами щодо Антикорупційної Стратегії на 2020 – 2024 роки, зокрема розділу “Справедливий Суд”, в рамках судової реформи, а також побудова діалогу між громадянами, політичними партіями, антикорупційними органами, представниками судової влади, народними депутатами, зацікавленими сторонами та експертним середовищем. Заходи організовуються Коаліцією РПР у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ), Центром політико-правових реформ та ВІ “Активна Громада”.

Формат публічного обговорення передбачає презентації від експертів та включає модеровану дискусію в малих групах для напрацювання рекомендацій.

Усі рекомендації будуть передані відповідальним органам влади. Це обговорення також допоможе вам краще розуміти судову реформу та антикорупційну політику.

Попередня програма заходу знаходиться за посиланням.

Реєстрація за посиланням.

У разі виникнення запитань, просимо звертатися до Майї Скрипник, програмної асистентки НДІ, за електронною адресою [email protected].

Публічні обговорення відбуваються в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP), за фінансової підтримки Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID), та у співпраці з проектами міжнародної технічної допомоги. Думки, висловлені під час заходів належать авторам і не обов’язково відображають точку зору USAID.

Контакти

  • Майя Скрипник
  • програмна асистентка НДІ
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.