bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Створення законодавчих умов для зміцнення доброчесності в системі правосуддя
07.10.2020

12 жовтня 2020 року Коаліція Реанімаційний Пакет Реформ організовує публічне обговорення “Створення законодавчих умов для зміцнення доброчесності в системі правосуддя”, яке відбудеться 11:00 – 14:00 онлайн. 

Метою публічних обговорень є сприяння відкритому інклюзивному діалогу з громадянами щодо Антикорупційної Стратегії на 2020 – 2024 роки, зокрема розділу “Справедливий Суд”, в рамках судової реформи, а також побудова діалогу між громадянами, політичними партіями, антикорупційними органами, представниками судової влади, народними депутатами, зацікавленими сторонами та експертним середовищем. Заходи організовуються Коаліцією РПР у партнерстві з Національним Демократичним Інститутом (НДІ), Центром політико-правових реформ та ВІ “Активна Громада”.  Всього планується проведення чотирьох обговорень протягом жовтня, на які ми вас додатково запрошуватимемо.

Формат публічного обговорення передбачає презентації від експертів та включає модеровану дискусію в малих групах для напрацювання рекомендацій. Усі рекомендації будуть передані відповідальним органам влади, тому ваша участь є надзвичайно важливою! Це обговорення також допоможе вам краще розуміти судову реформу та антикорупційну політику.

Програма обговорення знаходиться за посиланням

Зареєструватися на обговорення можна перейшовши за посиланням.

У разі виникнення запитань, просимо звертатися до Майї Скрипник, програмної асистентки НДІ, за електронною адресою [email protected].

Публічні обговорення відбуваються в рамках програми «Відповідальна та підзвітна політика в Україні» (U-RAP), за фінансової підтримки Агентства США з Міжнародного розвитку (USAID), та у співпраці з проектами міжнародної технічної допомоги. Думки, висловлені під час заходів належать авторам і не обов’язково відображають точку зору USAID.

Контакти

  • Майя Скрипник
  • програмна асистентка НДІ
  •  [email protected]

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.