bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Активісти навчаться застосовувати інструменти участі у вирішенні питань місцевого значення
30.04.2010

6 травня у Львові проводитиметься навчальний тренінг для активістів організацій та ініціативних груп, які мають намір брати участь у вирішенні проблем місцевого розвитку, прийнятті рішень на місцевому рівні.

У рамках заходу розглядатимуться питання щодо потреби участі організації та ініціативних груп громадян у вирішенні питань місцевого розвитку, правові механізми участі громадськості, переваги та недоліки застосування тих чи інших окремих механізмів (звернення громадськості, діяльність громадських рад, місцеві ініціативи, референдуми, доступ до публічної інформації, консультації із громадськістю, збори громадян за місцем проживання та інші), а також способи захисту порушених прав та інтересів організацій та громади у відносинах із місцевою владою.

До або після проведення заходу представники організацій матимуть змогу отримати правові консультації щодо індивідуальних юридичних питань, які стосуються роботи їхньої організації, зокрема, реєстрації змін до статутних документів, налагодження обліку та фінансової звітності, статутної діяльності, захисту інтересів своїх цільових груп.

Для участі у заході потрібно зголоситись на електронну скриньку програми [email protected] або за контактами організатора (Львів, пр. Чорновола 63 оф. 413, тел..(факс) 032 252 7580, тел.:0974434233).

Запрошуються представники організацій із Львівської, Волинської, Івано-Франківської, Закарпатської області. Захід проводиться програмою правової підтримки НУО Центру громадської адвокатури у рамках проекту «Правова підтримка громадських ініціатив організацій громадського сектору, ОСББ, ініціативних груп громадян у сфері місцевого розвитку» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.