bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

БУР-нетворкінг! Екскурсія урбан-проєктами Львова!
13.08.2020

16 серпня 2020 року,відбудеться просвітницький захід «БУР-нетворкінг»,що реалізується місцевим осередком програми «БУР»,в рамках якого учасники зможуть познайомитися ближче із двома відомими урбан-ініціативами Львова - ГО «UrbanІdeas» та ГО «Плато». 

Привіт, на зв’язку команда БУР осередку у Львові!

Пропонуємо тобі трохи розвіятися і активно відпочити з осередком. Для тебе ми приготували незабутній офлайн нетворкінг, в рамках якого ти познайомишся з різними урбан ініціативами Львова!

На тебе чекатиме:
- 2-годинна захоплююча екскурсія;
- чудесна й неймовірна компанія; 
- знайомство й нетворкінг з ГО “Urbanideas” та ГО”Плато”.

Отож запрошуємо тебе на спільний нетворкінг, який відбудеться у неділю 16 серпня о 10:00 - 12:00 за адресою вулиця Степана Бандери, 15.

P.S.Чекаємо на тебе!

Форма реєстрації: https://forms.gle/V91WQp69s2KdwsjAA

ГО “UrbanІdeas” - це громадська організація, мета діяльності якої – розвиток якісного урбаністичного середовища і поширення знань про нього. Структура займається організацією архітектурних воркшопів, спрямованих на розвиток занедбаних локацій, виготовленням детальних планів територій, проектуванням для громадських просторів. ГО “Плато” - команда небайдужих громадських активістів, що прагне поставити кліматичне питання у центрі модерного публічного дискурсу. За свою невелику історію команді вже вдалося реалізувати ряд суспільно важливих проектів. Зокрема, “Climate talks” та ”СВОЄ”.

БУР нетворкінги - мережні заходи для волонтерів БУР, котрі долучалися до БУР таборів або до БУРчиків у містах, де є осередки, а також для волонтерів БУРу з різних міст. Ключовою метою ініціативи є поступове формування міцних зв’язків у команді регіонального осередку заради сталості та довготривалості його функціонування за рахунок відчуття довіри, підтримки та взаєморозуміння між членами команд осередків. 

Контакти

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.