bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Соціальних підприємців запрошують навчитися у проєкті «Від ідеї до соціального бізнесу за 90 днів»
02.07.2020

Інститут лідерства та управління Українського католицького університету у співпраці з “Лабораторією сталого розвитку” берлінської громадської організації Dekabristen e.V.  пропонує нову онлайн-програму навчання для соціальних підприємців. Навчальна програма має на меті підтримати соціальних інноваторів та змінотворців, які прагнуть розробити власні бізнес-моделі та вирішити соціальні, екологічні та громадянські проблеми в Україні. Програма розпочинається 14 липня.  Реєстрацію на конкурс продовжено до 6 липня. 

 

Постер

 

Соціальне підприємництво в Україні тільки починає активно розвиватися.  Такий тип бізнесу допомагає будувати громадянське суспільство, яке зміцнює країну. Саме тому цей міжнародний проєкт покликаний навчити 25 ідейників усім необхідним інструментам для вдалого почину”, — зазначає керівниця проєкту та директорка Інституту лідерства та управління Українського католицького університету Ірина Бек.

Соціальні підприємці стають новими двигунами змін в Україні. Про це свідчить приклад Аліни Марненко, засновниці та генерального директора першого в Україні музею темряви «Третя опісля півночі» у Києві та випускниці «Лабораторії сталого розвитку». З моменту заснування, у 2017 році, музей пропонує екскурсії у темряві у супроводі людей з вадами зору. Таким чином долаються комунікаційні бар’єри між зрячими та незрячими людьми, створюються можливості для залучення людей з інвалідністю. Завдяки величезному успіху у столиці, музей незабаром з’явиться у Львові.

Ділячись своїм досвідом та надихаючи інших соціальних підприємців, Аліна Марненко братиме участь у навчальній програмі, яку проводить Інститут лідерства та управління УКУ разом з такими експертами високого рівня, як Наталія Бордун (Український католицький університет, Львів), Галина Янишівська (Український католицький університет, Львів) та Денис Бортніков (ГО School of ME). Під час вебінарів та онлайн-семінарів учасники розроблятимуть та тестуватимуть концепції соціального бізнесу та представлятимуть свої фінальні бізнес-моделі у Львові. Переможців запросять взяти участь у міжнародній програмі «SDG Accelarator» у Берліні. Участь в онлайн-програмі безкоштовна.   

Заявки можна подати тут до 12:00 6 липня 2020 року. Для отримання додаткової інформації відвідайте вебсайт програми.

 

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.