bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Права дитини в Чернігівській області в умовах надзвичайних ситуацій
01.06.2020

Громадська організація «МАРТ» розпочала реалізацію проекту «Права дитини в Чернігівській області в умовах надзвичайних ситуацій», за підтримки програми розвитку ООН в Україні та Міністерства закордонних справ Данії.

Проект є місцевою кампанією, спрямованою на захист прав дитини в умовах пандемії і включає в себе дослідницькі, правові, освітні та громадські дії.

Метою проету є аналіз ситуації з дотриманням прав дитини в умовах пандемії та посилення потенціалу органів влади та ОМС, шляхом підвищення рівня знань та надання рекомендацій місцевим органам влади та службам, які працюють в інтересах дітей, щодо дотримання прав дитини в умовах надзвичайних ситуацій.

Юристи громадської приймальні ГО «МАРТ» надаватимуть юридичні консультації, здійснюватимуть супровід та допомогу дітям, що стали жертвами порушення прав дитини, жорстокого поводження в школі, в сім’ї чи оточенні, а також батькам, що звернуться за допомогою в інтересах своїх дітей під час карантину в умовах пандемії.Якщо Вас «БОЛИТЬ» і Ви хочете долучитись до реалізації проекту та вплинути на розв’язання проблеми – долучайтеся

Якщо Ви самі стали жертвою порушення прав дитини чи свідком- приходьте, телефонуйте та повідомляйте! Ми гарантуємо Вам допомогу та анонімність!

Також є можливість залишити повідомлення, шляхом заповнення гугл форми (https://forms.gle/fwaZFY9US7dR6jp78).

 

 

 

 

Контакти

  • Тел: 0462 77-41-10
  • офіс 702-703
  • 7 поверх. вул
  • П’ятницька 39
  • Юридична приймальня 063 560 52 00 Директор:Руслана Бурова 050 383 33 42

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.