bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

«СОС Дитячі Містечка Україна» запрошує cкористатися безкоштовними консультаціями
23.04.2020

Головною метою є підтримка ресурсності прийомних батьків, батьків-вихователів, патронатних вихователів, усиновлювачів, опікунів, багатодітних сімей, одиноких батьків, а також тих, хто планує всиновити дитину.

В умовах підвищеної тривожності через загрозу епідемії коронавірусу та карантинні обмеження такі консультації допоможуть стабілізувати психоемоційний стан та уникнути тривожності.

Обрати тему консультації та зареєструватися можна за цим посиланням: https://sos-ukraine2.reservio.com

Після бронювання ви отримаєте підтвердження на мейл.Кожна консультація індивідуальна і відбуватиметься по скайпу, тривалість до 50 хвилин. Максимально можлива кількість індивідуальних консультацій до 5.

Будемо раді бачити вас на консультаціях!

СОС Дитячі Містечка Україна – благодійна недержавна організація, що розпочала діяльність у 2003 році та працює задля попередження сирітства в Україні, розвитку сімейних форм виховання для дітей, позбавлених батьківського піклування та підтримки молоді, яка виходить з-під опіки. Організація є членом міжнародної федерації SOS Children’s Villages International (SOS Kinderdorf). СОС Дитячі містечка Україна працює відповідно до конвенції ООН про права дитини та поширює її принципи.

СОС Дитячі Містечка – єдина організація в Україні, що комплексно підходить до проблеми сирітства, працюючи не лише з наслідками, а й над профілактикою. За 16 років роботи в Україні, завдяки організації понад 250 дітей отримали нові родини, понад 5 тис. дітей залишилися у рідних сім’ях та отримують належне батьківське піклування, понад 80 тис. дітей та дорослих отримали допомогу.

Зображення 1

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.