bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Публічна дискусія: Чи потрібен спеціальний закон про населені пункти сірої зони на Донбасі?
09.12.2019

11 грудня 2019 р. з 12:00 по 13:30 в рамках правозахисної неКонференції Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує зацікавлених обговорити питання про те, чи потрібен спеціальний закон про населені пункти сірої зони на Донбасі.

Коли? Середа, 11 грудня 2019 р. з 12:00 по 13:30

Де? Готель «Русь», м. Київ, вул. Госпітальна, 4

11 грудня 2019 р. з 12:00 по 13:30 в рамках правозахисної неКонференції Східноукраїнський центр громадських ініціатив запрошує зацікавлених обговорити питання про те, чи потрібен спеціальний закон про населені пункти сірої зони на Донбасі.

З 2014 року Верховна Рада України та Уряд приймали нормативно-правові акти, які лише фрагментарно регулюють життєдіяльність населених пунктів на лінії зіткнення. Водночас, поза правовим регулюванням залишаються питання відновлення порушеного права власності жителів таких населених пунктів, права на недоторканість житла (облаштування на територіях домоволодінь фортифікаційних споруд), відновлення втрачених правовстановлюючих документів на нерухомість, доступ до питної води, продуктів харчування, медикаментів, окремі аспекти доступу до освіти, пенсійного забезпечення, тощо. 

Правозахисники презентують концепцію законопроекту «Про статус населених пунктів, що розташовані на лінії зіткнення»  та запрошують всі зацікавлених долучитися до її обговорення.

Спікери: голова Східноукраїнського центру громадських ініціатив Володимир Щербаченко, юрист-аналітик Андрій Остапенко, представники ГО “Врятувати Широкине” - Тетяна Подобна, Олександр Пилипенко.

Захід відкритий для відвідувачів, але ми просимо Вас зареєструватися:

https://forms.gle/oJJexudW52bALEgZ7

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.