bg-img bg-img bg-img
Увiйти в ГУРТ
Забули пароль?

Ще не з нами? Зареєструйтесь зараз

Презентація рейтингу «Прозорість та фінансове здоров’я міст та регіонів в Україні»
14.11.2019

Міжнародний центр перспективних досліджень спільно з Інститутом соціальних та економічних реформ продовжує роботу над проєктом «Сприяння прозорості та впровадження антикорупційних заходів у державних підприємствах та органах місцевого самоврядування в Україні».

Організатор: Міжнародний центр перспективних досліджень (МЦПД), Інститут соціальних та економічних реформ (INEKO, Словаччина) за підтримки SlovakAid.

Дата: 19 листопада 2019 року, 10.00 – 12.00

Місце: м. Київ, ІА «Укрінформ», вулиця Богдана Хмельницького 8/16, Зала 2

Міжнародний центр перспективних досліджень спільно з Інститутом соціальних та економічних реформ продовжує роботу над проєктом «Сприяння прозорості та впровадження антикорупційних заходів у державних підприємствах та органах місцевого самоврядування в Україні».

Основною метою є розробка рекомендацій щодо прозорого прийняття рішень органами місцевого самоврядування, сприяння транспарентності та вирішення актуальних проблем у сфері фінансового здоров’я бюджетів міст та областей.

Мета заходу: презентувати оновлений рейтинг прозорості 50-ти найбільших міст України та 24  областей та фінансового здоров’я місцевих бюджетів.

 Питання до обговорення:

  1. Презентація оновленого рейтингу «Прозорість 50-ти найбільших міст та 24 регіонів України».
  2. Презентація рейтингу «Фінансове здоров’я бюджетів міст та регіонів України»
  3. Словацький досвід транспарентності муніципалітетів.
  4. Обговорення позиції державних органів щодо поточних питань прозорості та фінансового здоров’я  у містах та регіонах  України.

До участі у дискусії запрошуються: державні органи влади, представники органів місцевого самоврядування, неурядові організації, експертне середовище, ЗМІ та інші.

Реєстрація учасників: Для участі у семінарі просимо зареєструватися за електронною адресою і[email protected], вказавши своє ім’я та прізвище, організацію, яку Ви представляєте, та контактні дані.

Реєстрація ЗМІ: Для участі представників медіа у семінарі просимо зареєструватися за електронною адресою [email protected].

Коментарі

  •   Пiдписатися на новi



Щоб розмістити свою новину, відкоментувати чи скопіювати потрібний текст, зареєструйтеся та на портал.